ΣΤΙΒΟΣ

ΣΕΓΑΣ: Πρόσκληση σε γενική συνέλευση των σωματείων-μελών του

Ανακοίνωση-πρόσκληση του ΣΕΓΑΣ στα μέλη του τον Σεπτέμβρη.
ΣΕΓΑΣ: Πρόσκληση σε γενική συνέλευση των σωματείων-μελών του

Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ καλεί τα Σωματεία – Μέλη του σε Γενική Συνέλευση για μια σειρά σημαντικών θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/9 στις 10 το πρωί

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με την υπ’ αρ. 110/13.08.2024 απόφασή του και σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Καταστατικό της Ομοσπονδίας (ιδ. άρθρα 7 και 28), καλεί τα Σωματεία – Μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει στις  28  Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Σάββατο και με ώρα έναρξης 10:00 π.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης όπως αυτά αναλύονται στη συνέχεια, τηρουμένων των διατάξεων του  Ν. 2725/1999 (ιδ. άρθρο 24) όπως ισχύει και του Καταστατικού του ΣΕΓΑΣ (άρθρα 7 & επ., 28 κλπ.).

Ως τόπος διεξαγωγής ορίζεται η πόλη  της Αθήνας.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  2. α. Έκθεση Πεπραγμένων  Διοικητικού   Συμβουλίου  από  1/1/2024  μέχρι

    27/09/2024. Έγκριση και απαλλαγή της Διοίκησης.

      β. Οικονομικός   και    ταμειακός   απολογισμός     εσόδων –   εξόδων    από

          1/1/2024   μέχρι 27/09/2024.

γ. Έκθεση   Εξελεγκτικής    Επιτροπής   για  την  χρήση  από  1/1/2024 –

    27/09/2024 και  απαλλαγή  της  Διοίκησης  από  κάθε  διαχειριστική

ευθύνη.

δ. Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού και απαλλαγή της Διοίκησης από

    κάθε διαχειριστική ευθύνη.

  1. Εκλογή δύο (2) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία, υπό την Προεδρία Δικαστικού Αντιπροσώπου θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου και Μελών Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΕΟΕ).
  2. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούμενου από τον/την Πρόεδρο, είκοσι (20) τακτικά μέλη και πέντε (5) αναπληρωματικά και Εξελεγκτικής Επιτροπής αποτελούμενης από τρία (3) τακτικά και δύο (2) αναπληρωματικά μέλη.
  3. Εκλογή ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΕΟΕ), κατά τα προβλεπόμενα στο ν. 2725/99 (ιδ. άρθρο 24 παρ. 4) και σύμφωνα με το Καταστατικό του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (άρθρο 7 παρ. 4 στοιχ.β) και το Καταστατικό της ΕΟΕ (όπως αυτό κυρώθηκε και απέκτησε ισχύ νόμου με το άρθρο 13 του ν. 4639/2019 και όπως ισχύει και διαμορφώθηκε με τις τροποποιήσεις του, ιδ. άρθρο 22 ν. 4726/2020 και 409 ν. 4957/2022).
  4. Τροποποίηση Κανονισμού Δεοντολογίας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 29  Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. στον ίδιο τόπο και χώρο με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

 

Για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Η Πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας

 

Σοφία Σακοράφα                                          Γεώργιος Γιατρουδάκης

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΕΓΑΣ: Πρόσκληση σε γενική συνέλευση των σωματείων-μελών του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.