ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιάρεμτσουκ είναι οφσάιντ

Αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού η ευκολία με την οποία βγαίνει οφσάιντ ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.
Ο Γιάρεμτσουκ είναι οφσάιντ

Στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά τι παίκτης είναι ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Από τα φιλικά έχει φανεί: η γρήγορη σκέψη του, το πώς συνδυάζεται με τους συμπαίκτες του, το εκτόπισμά του. Το γκολ θα έρθει. Έχει φανεί όμως κι ένα ζητηματάκι με το οφσάιντ.

Κάθε νέος ποδοσφαιριστής, όσο έμπειρος και αν είναι και όσο υψηλές παραστάσεις και αν έχει, είναι βέβαιο ότι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί σε μία καινούρια ομάδα και σε μία νέα χώρα ενδεχομένως. Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ δεν αποτελεί ασφαλώς εξαίρεση, αφού ο Ουκρανός ως νέος στον Ολυμπιακό έχει προς το παρόν κάποια θέματα. Λογικό είναι, έχοντας παίξει στο Euro, ήρθε χωρίς προετοιμασία, προφανώς θα υπάρχουν ζητήματα.

Όλα αυτά αντιλαμβάνεται ο Χοσε Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ουκρανός φορ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να προφτάσει τους αντιπάλους του. Οκ, μπορεί αν συμβαίνει με όλους. Ο Βέλντε είναι άλλη περίπτωση, για παράδειγμα. Διότι, ο Νορβηγός κατάφερε με το «καλημέρα» να κερδίσει τις εντυπώσεις. Είχε κάνει προετοιμασία βέβαια, ήρθε έχοντας ρυθμό.

Ο Γιάρεμτσουκ ακόμη όχι, καθώς δείχνει να είναι πίσω από τους συμπαίκτες του, να μην έχει την ανάλογη φρεσκάδα, κάτι απολύτως φυσιολογικό φυσικά και να μην μπορεί ακόμη να βγάλει στο παιχνίδι του αυτά που θέλει ο προπονητής.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα στην ασυνεννοησία με τους νέους του συμπαίκτες αλλά και στον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού που έχει μάθει ο Γιάρεμτσουκ, είναι η ευκολία με την οποία βγαίνει οφσάιντ. Είναι πάντα μία κίνηση… πίσω ο Ουκρανός και ήταν κάτι που σχολιάστηκε και από τον πάγκο του Ολυμπιακό και στο πρόσφατο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού. Το ίδιο παρατηρείται στο Ρέντη και στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας.

Βεβαίως με τον καιρό αναμένεται να βρει τα πατήματα του και να γίνεται καλύτερος αλλά είναι σαφές ότι θα χρειαστεί χρόνο. Ασχέτως του ότι είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Βόλο το ερχόμενο Σάββατο (20:00, Cosmote Sports) στην πρεμιέρα της Super League.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Πάντως κοντά στο γκολ είναι ο Γιάρεμτσουκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιάρεμτσουκ είναι οφσάιντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…