ΠΑΟΚ

Άξιζε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ είπε ο Λουτσέσκου – Αυτά είναι τα αίτια του αποκλεισμού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στα όσα οδήγησαν στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.
Άξιζε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ είπε ο Λουτσέσκου – Αυτά είναι τα αίτια του αποκλεισμού

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-4 από τη Μάλμε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναλύει όσα οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Οι «ασπρόμαυροι» θα συνεχίσουν στα playoffs του Europa League, εκεί που θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία ή την Τσέλιε από τη Σλοβενία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε αρχικά πως η ομάδα του δικαιούταν την πρόκριση με βάση τα 95 λεπτά της κανονικής διάρκειας, ωστόσο σημείωσε πως «χάσαμε μόνοι μας την πρόκριση».

Τα λάθη των παικτών του και η διαχείριση σε συνδυασμό με την έλλειψη αυτοπεποίθησης, ήταν τα αίτια της ήττας. «Χάσαμε μόνοι μας την πρόκριση. Δεν γίνεται να κάνουμε τόσα λάθη που να μας στοιχίσουν την πρόκριση, ειδικότερα στο τρίτο και στο τέταρτο γκολ. Αυτή είναι όμως η ποδοσφαιρική ζωή. Το ποδόσφαιρο ορίζεται από τα λάθη. Ίσως έπρεπε να διαχειριστούμε με καλύτερη αυτοπεποίθηση το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Με την εικόνα μας στα 95 λεπτά αξίζαμε τη νίκη και την πρόκριση, αλλά στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα δεχτήκαμε το γκολ και πήγε το ματς στην παράταση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα… αντεπίθεσης, σημειώνοντας πως πρέπει άμεσα να αφήσουν πίσω ό,τι έγινε και να βγάλουν αντίδραση.

«Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, να σηκώσουμε το κεφάλι μας, να βρούμε μέσα μας τη δύναμη για να προχωρήσουμε. Χάσαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στο Champions League δυστυχώς και για εμάς τους ίδιους και για το σύλλογο και για τους οπαδούς μας», είπε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άξιζε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ είπε ο Λουτσέσκου – Αυτά είναι τα αίτια του αποκλεισμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.