ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Δεν πρέπει να βιαστεί για το 5άρι – Η πιο κομβική απόφαση!

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν παίκτη για να ολοκληρώσει το ρόστερ του και πρέπει να είναι υπομονετικός.
Παναθηναϊκός: Δεν πρέπει να βιαστεί για το 5άρι – Η πιο κομβική απόφαση!

Μία σπουδαία χρονιά ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν, που κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή της Euroleague με εμφατικό τρόπο.

Φυσικά δεν πέτυχε μόνο αυτό, αφού επέστρεψε όντας πίσω 2-0 στους τελικούς της Basket League και σήκωσε το τρόπαιο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το «τριφύλλι» τελειώνοντας τη σεζόν αυτή, έπρεπε να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε το χέρι στην τσέπη για να γίνουν.

Συγκεκριμένα αναβάθμισε τους γκαρντ του, με τη απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, με ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο, ενώ κατάφερε να κρατήσει και τον Κέντρικ Ναν, που είναι ο άνθρωπος που άλλαξε όλη την ιστορία την περασμένη σεζόν.

Ενώ φυσικά ήρθε και η ανανέωση του συμβολαίου με τον Εργκίν Αταμάν, που έχει το ίδιο όραμα με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ.

Έτσι απομένει μόνο ένα… κομμάτι στο παζλ, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να έχει ένα τρομερό ρόστερ, που και πάλι θα… χτυπήσει τα πάντα.

Παναθηναϊκός: Καμία βιασύνη για τον ψηλό!

Το μεγάλο ζήτημα στον Παναθηναϊκό είναι φυσικά εδώ και καιρό, η απόκτηση ενός 5αριού, που υπάρχει πιθανότητα να μπορεί να πηγαίνει και στο «4» αν χρειαστεί και θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ματίας Λεσόρ.

Γι’ αυτό άλλωστε σας είχαμε αναφέρει, ότι ο Φιλίπ Πετρούσεφ, που δεν το κουνάει πλέον από τον Ολυμπιακό, θα ταίριαζε γάντι στο ρόστερ του πρωταθλητή Ευρώπης.

Η ομάδα της Αθήνας τις τελευταίες μέρες ήταν σε… συναγερμό για το ενδιαφέρον που φαίνεται ότι υπάρχει για τον Ματίας Λεσόρ από το NBA.

Ο παίκτης που εξελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων ψηλών στην Euroleague, όπως είναι λογικό αρέσει, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος, αφού έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν υπάρχει κάποιο NBA out.

Και σίγουρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τον τρόπο να τον πείσει να παραμείνει αν μπει το δίλλημα στο μυαλό του παίκτη.

Έτσι είναι ξεκάθαρο ότι επιλογή του νέου παίκτη δεν θα πρέπει να επηρεάζεται από τις φήμες που κυκλοφορούν.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει υπομονή και χωρίς βιασύνη να περιμένει είτε τα κοψίματα του NBA, είτε κάποια… καραμπόλα στη Euroleague που θα τον βγάλει κερδισμένο.

Γιατί η επιλογή του ψηλού μπορεί να αλλάξει τελείως επίπεδο το ρόστερ, αφού πρόκειται για θέση που… πονούσε το «τριφύλλι» και σίγουρα ο Ολυμπιακός με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον Μουστάφα Φαλ και τον Μόουζες Ράιτ, έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα.

Χρειάζεται παίκτης αντίστοιχου επιπέδου, για να έρθει η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες ακόμα και εκεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Δεν πρέπει να βιαστεί για το 5άρι – Η πιο κομβική απόφαση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.