ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Ούτε στο πρώτο πέναλτι – Ξεκίνησαν τα «όργανα» – F5 στους πίνακες!

Δεύτερο άδειασμα της ΚΕΔ με Μεϊντανά. Ούτε το πρωτο πέναλτι δεν περίμεναν οι ομάδες της Super League για να ξεκινήσει ο «πόλεμος».
Διαιτησία: Ούτε στο πρώτο πέναλτι – Ξεκίνησαν τα «όργανα» – F5 στους πίνακες!

Διαιτησία: Και μετά τα παραμύθια περί λευκών «επιταγών», να’ σου και ο δράκος. Ο Μεϊντανάς που «αναστήθηκε», η ΚΕΔ που αδειάστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες και οι αντιδράσεις για τους ορισμούς πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 1. Καλά θα πάει κι αυτό που λένε!

Τοτό δεν έχει η ΚΕΔ, αλλά εξελίσσεται σε… ανέκδοτο η φάση. Μετά τους πίνακες που δεν πέρασαν ούτε από το τμήμα διαιτησίας για να αναρτηθούν, τα μηνύματα σε διαιτητές που έμειναν εκτός πινάκων για… καλή αντάμωση στο σεμινάριο, ήρθε και η «ανάσταση» του Μεϊντανά. Ο οποίος ήταν για πέντε μέρες εκτός πινάκων και επέστρεψε, επειδή το pay roll έκανε λόγο για «εκ παραδρομής λάθος της επιτροπής» που έχει σε μεγάλη εκτιμηση τον Αχαιό βοηθό και τον επανέφερε.

Όπως επέλεξε όσους μπήκαν και όσους βγήκαν, άλλο τόσο επανέφερε και τον Μεϊντανά, προκαλώντας ουσιαστικά τόσο τις αντιδράσεις και αυτών που έμειναν και αυτών που έφυγαν, αλλά και μεγαλώνοντας την καχυποψία, επιβεβαιώνοντας οτι οι πίνακες πέρασαν και δεν… ακουμπησαν. Ο Μεϊντανάς επέστρεψε αλλά το πως, το ποιοι και το γιατί, δεν είναι της παρούσης.

Πάντως από χθες, οι περισσότεροι είναι με το δάχτυλο κολλημένο στο f5 μήπως και έχει γίνει και κανένα άλλο «εκ παραδρομής λάθος»!

Η ΚΕΔ με τον Γάλλο, τον Ισπανό, τον Ιταλό με τα εξαιρετικά βιογραφικά αμφισβητείται με το καλώς μας βρήκε Μια οι πίνακες και καπάκι οι ορισμοί. Πριν το πρώτο πέναλτι ξεκίνησαν οι αντιδράσεις.

Ο Σιδηρόπουλος στο Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης και οι Αρκάδες στα κάγκελα. Που πλέον δεν είναι ο φτωχός συγγενής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έξαλλοι με τον ορισμό στη Τρίπολη. Τα περί σκέψεων μέχρι και να μην κατέβουν στο ματς, είναι καθαρά επικοινωνιακά τρικ, αλλά και έτσι να’ ναι, τα πράγματα μόνο καλά δεν είναι. Για τους Αρκάδες σημείο αναφοράς το Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά στα play out.

H KEΔ που απειλεί με διαγραφές τους διαιτητές αν προκύψουν διαρροές στα ΜΜΕ, έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει και να λύσει.

Και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα! Που να προκύψει και το πρώτο αμφισβητούμενο πέναλτι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Ούτε στο πρώτο πέναλτι – Ξεκίνησαν τα «όργανα» – F5 στους πίνακες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!