ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανσερραϊκός: Επίσημο του Γκίγκιτς, προς επιβεβαίωση του Sportime

Και επίσημα ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού ο Πέταρ Γκίγκιτς για να καλύψει το κενό του Άλεξιτς.
Πανσερραϊκός: Επίσημο του Γκίγκιτς, προς επιβεβαίωση του Sportime

Ο Πανσερραϊκός επισημοποίησε την απόκτηση του Πέταρ Γκίγκιτς, προς επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Sportime.

Ο Σέρβος Πέταρ Γκίγκιτς είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του συμπατριώτη του, Κόστα Άλεξιτς στη γραμμή κρούσης του Πανσερραϊκού.
Το Sportime αποκάλυψε τόσο το ενδιαφέρον για τον Γκίγκιτς, όσο και το προχωρημένο των διαπραγματεύσεων, αφού ο Σέρβος στράικερ βρισκόταν ήδη στην Ελλάδα για τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Ο 27χρονος φορ την περσινή χρονιά έπαιξε αρχικά στην Σερβία και στην Γιαβόρ Ιβανίτσα και στην συνέχεια στην Τουρκία στην Μπόλουσπορ, έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές, 4 γκολ και 6 ασίστ.

Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε ΟΦΚ Μπεογκράντ, Μάσβα Σαμπάτς, Παρτιζάν, Ουίπεστ, Νόβι Παζάρ, Ζελεζνιτσαρ, και έχει 167 συμμετοχές 35 γκολ και 11 ασίστ, όπως και ένα κύπελλο Ουγγαρίας με την Ουίπεστ. Έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Ελπίδων και Παίδων της Σερβίας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανσερραϊκός: Επίσημο του Γκίγκιτς, προς επιβεβαίωση του Sportime», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!