ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Και ακόμα βγαίνουν και μιλάνε ο Κικίλιας και ο Μητσοτάκης – 28 μέρες καιει η φωτιά στις Σέρρες

Τα εναέρια μέσα έχουν εδώ και μία βδομάδα πάψει να πετούν στο σημείο.
Σέρρες: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Και ακόμα βγαίνουν και μιλάνε ο Κικίλιας και ο Μητσοτάκης – 28 μέρες καιει η φωτιά στις Σέρρες

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους την καταστροφή που συντελείται εδώ και 28 μέρες στις Σέρρες, όπου καίει η τεράστια φωτιά που έχει εξαφανιστεί από τα ΜΜΕ της χώρας.

Και ενώ στην Αττική ήταν… αδύνατο να εξαφανιστεί η τεράστια φονική φωτιά που έκαψε από το Βαρνάβα μέχρι και το Χαλάνδρι, στη Σιντική Σερρών φωτιά καίει παρθένο δάσος για 28 ολόκληρες μέρες.

Η έλλειψη της κρατικής παρέμβασης είναι χαρακτηριστική, σύμφωνα με τους κατοίκους μάλιστα η φωτιά έχει περάσει στη Βουλγαρία, όπου επιχειρούν για την κατάσβεσή της ιταλικά και γαλλικά Canadair.

Nα σημειωθεί πως η περιοχή αποτελεί περιοχή Natura και έως σήμερα έχουν καεί πάνω από 26.000 στρέμματα.

Τα εναέρια μέσα έχουν εδώ και μία βδομάδα πάψει να πετούν στο σημείο, προφανώς δίνοντας βαρύτητα στη φωτιά της Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Νατσιός: Οι φωτιές δεν σβήνονται με τις 4μερες αξυρισιές του κ. Κικίλια και τη σοβαροφάνεια του κ. Μητσοτάκη

Φωτιά στην Αττική: Αδιανόητο! Κάηκε το 37% των δασών της Αττικής από το 2017!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σέρρες: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Και ακόμα βγαίνουν και μιλάνε ο Κικίλιας και ο Μητσοτάκης – 28 μέρες καιει η φωτιά στις Σέρρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.