ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταβίντ Κάρμο: Βλέπει πράγματα που τον ξενερώνουν στην Πόρτο και σκέφτεται Ολυμπιακό

Εδώ και κάποιες μέρες έχει ξενερώσει αφάνταστα.
Νταβίντ Κάρμο: Βλέπει πράγματα που τον ξενερώνουν στην Πόρτο και σκέφτεται Ολυμπιακό

Ο Νταβίντ Κάρμο πήρε το καλοκαίρι την απόφαση να μην ενεργοποιήσει την συμφωνία του Ολυμπιακού με την Πόρτο για την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, αλλά να παραμείνει στους «Δράκους» διεκδικώντας θέση βασικού.

Βλέπετε είχε πάρει τις σχετικές διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους της Πόρτο και ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δήλωναν σίγουροι πως οι «Δράκοι» θα τον… κρεμάσουν.

Η προετοιμασία της Πόρτο τελείωσε χωρίς ο ίδιος να πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής ενώ και στα πρώτα επίσημα δεν ήταν βασικός.

Ο Κάρμο παρ’ όλα τα παραπάνω ήταν αποφασισμένος να μείνει στην Πόρτο και να το παλέψει για να διεκδικήσει θέση στο βασικό ροτέισον της ομάδας.

Όμως, εδώ και κάποιες μέρες έχει ξενερώσει αφάνταστα.

Ο λόγος;

Ότι ο πρώην στόπερ και αμυντικός χαφ της Πόρτο, Ντανίλο, ο οποίος έφυγε πριν τρία χρόνια για την Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να επιστρέψει στους «Δράκους», με την Πόρτο μάλιστα να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Ο 32χρονος Ντανίλο Περέιρα έχει επίσης περάσει από την Πάρμα, τον Άρη, τη Ρόντα και τη Μαρίτιμο και έχει market value στα 8 εκατ. ευρώ.

Μία τέτοια μεταγραφή θα πάει τη θέση του Κάρμο στο βασικό ροτέισον της Πόρτο ακόμα πιο πίσω, έτσι και ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως η καλύτερη επιλογή για τον παίκτη είναι η μεταγραφή του ή στον Ολυμπιακό ή τη Νότιγχαμ Φόρεστ και η μετακόμισή του στο αγγλικό πρωτάθλημα μετά από έναν χρόνο στον Ολυμπιακό.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νταβίντ Κάρμο: Βλέπει πράγματα που τον ξενερώνουν στην Πόρτο και σκέφτεται Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.