ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο Φαμπιάνο ανανέωσε κι επίσημα – «Απέρριψα καλύτερες προτάσεις»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/8) η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Φαμπιάνο για τρία ακόμη χρόνια.
Άρης: Ο Φαμπιάνο ανανέωσε κι επίσημα – «Απέρριψα καλύτερες προτάσεις»

Αργά το απόγευμα της Τρίτης (13/8) ο Θόδωρος Καρυπίδης έριξε τη «βόμβα» της παραμονής του Φαμπιάνο Λέισμαν στον Άρη και σήμερα (Τετάρτη 14/8) η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας του Βραζιλιάνου στόπερ για τρία ακόμη χρόνια.

«Μετά τον Julian Cuesta και ο Fabiano Leismann μένει εδώ! Ο Βραζιλιάνος αμυντικός (γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1991) υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τρία ακόμη χρόνια και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2027!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Θυμίζουμε οτι ο Άρης και Φαμπιάνο βρέθηκαν μια «ανάσα» από το οριστικό διαζύγιο καθώς ο 33χρονος στόπερ αξίωνε τουλάχιστον 700.000 ευρώ ετησίως για να ανανεώσει. Από την πλευρά του ο Θεός του πολέμου είχε κάνει συγκεκριμένη πρόταση και μάλιστα επανήλθε με βελτιωμένη κάποια στιγμή, με τον Βραζιλιάνο ωστόσο να μην απαντά θετικά σε πρώτη φάση και να περιμένει κάτι καλύτερο, κυρίως από Αραβία μεριά.

Στο διάστημα που ακολούθησε ο Άρης βρέθηκε κοντά στον Σισέ προσφέροντάς τα λεφτά που αξίωνε ο Φαμπιάνο ωστόσο τελικά ο Σενεγαλέζος «κόπηκε» στα ιατρικά και τότε στράφηκαν σε άλλες λύσεις χωρίς ωστόσο να κλείσουν τον «δίαυλο» επικοινωνίας με τον Φαμπιάνο.

Τις τελευταίες ημέρες οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές «αναζωπυρώθηκαν» και πάλι και να που επήλθε η συμφωνία (με 500.000 ευρώ ετησίως σύμφωνα με πληροφορίες).

Ο έμπειρος στόπερ μετράει ήδη τρια χρόνια στον Θεό του πολέμου έχοντας 113 συμμετοχές, με 9 γκολ και 1 ασίστ.

Φαμπιάνο: «Είχα καλύτερες προτάσεις αλλά τις απέρριψα»

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Φαμπιάνο Λέισμαν μίλησε στο arisfc.com.gr και αποκάλυψε οτι απέρριψε καλύτερες οικονομικά προτάσεις προκειμένου να παραμείνει

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα καινούργιο συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και θα συνεχίσω στην ομάδα για τρία ακόμη χρόνια.

Θέλω να πω κάποια πράγματα για να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια. Όλο αυτό το διάστημα είχα προτάσεις από άλλες ομάδες και από την Σαουδική Αραβία με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους.

Ωστόσο, τις απέρριψα γιατί πέρα από το οικονομικό κομμάτι υπήρχαν άλλα επιμέρους ζητήματα, που δεν με ικανοποιούσαν και τα οποία έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου.

Επίσης όλο αυτό το διάστημα δεν είχα κλείσει ποτέ την πόρτα στον ΑΡΗ. Ποτέ δεν είχα αποκλείσει την προοπτική να παραμείνω.

Την ίδια στιγμή που μιλούσα με άλλες ομάδες, μιλούσα και με τον κ. Καρυπίδη. Ο κ. Καρυπίδης μου τηλεφωνούσε σχεδόν καθημερινά, δείχνοντάς μου πόσο πολύ με ήθελε η ομάδα και ήταν μάλιστα επίμονος!

Κάπως έτσι, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες οι συζητήσεις μας μπήκαν σε καλό δρόμο και στο τέλος έγινε αυτό που θέλαμε και οι δύο πλευρές.

Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια και έχουμε μπροστά μας νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε. Δεν κοιτάζουμε πίσω παρά μόνο μπροστά. Γνωρίζω ότι έχουμε μεγάλες υποχρεώσεις και ευθύνες και θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η ομάδα έχει ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες και είμαι αισιόδοξος ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας σεζόν.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του και να είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΑΡΗ», κατέληξε ο Φαμπιανο στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο Φαμπιάνο ανανέωσε κι επίσημα – «Απέρριψα καλύτερες προτάσεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.