MEDIA

Σάκης Τανιμανίδης: Γι’ αυτό είναι εξαφανισμένος απο τα social media

Το πρώτο μήνυμα από την Ουγκάντα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή με τον Γιώργο Μαυρίδη έστειλε ο Σάκης Τανιμανίδης.
Σάκης Τανιμανίδης: Γι’ αυτό είναι εξαφανισμένος απο τα social media

Για καλό είχε χαθεί τις τελευταίες εβδομάδες από τα social media Σάκης Τανιμανίδης. Για την ακρίβεια για δουλειά, καθώς ετοιμάζει τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή. Το πρώτο επεισόδιο φαίνεται οτι θα είναι από την Ουγκάντα από όπου και o παρουσιαστής έστειλε μήνυμα μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Η εκπομπή θα λέγεται «S&G tour» θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και συμπαρουσιαστής του Τανιμανίδη θα είναι ποιος άλλος, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Βεβαίως ο Σάκης αποφεύγει στο βίντεο που αναρτά να διευκρινίσει ότι μαζί του θα είναι ο άλλο συμπαρουσιαστής του στην εκπομπή «World Party» (στον ALPHA), η οποία τους έκανε ιδιαίτερα δημοφιλείς τα προηγούμενα χρόνια. Για την ακρίβεια τον αποκαλεί «… ένα παιδί τον Γιώργο», προφανώς θέλοντας να «θολώσει τα νερά» και να κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον στους ακολούθους του.

Στη νέα τους ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 θα έχει τίτλο «S&G tour», Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης επισκέπτονται διάφορα μέρη του κόσμου, και μοιράζονται με τους τηλεθεατές τις εμπειρίες τους.

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχω χαθεί τελείως από τα social media και ο λόγος είναι ότι έχουμε ξεκινήσει την καινούργια μας ταξιδιωτική εκπομπή με ένα… άλλο παιδί, τον Γιώργο. Η διοργάνωση όλων αυτών ταξιδιών είναι τόσο πολύπλοκη και οι εμπειρίες που ζούμε εδώ είναι τόσες πολλές και τόσο συμπιεσμένες, που δεν μένει χρόνος για τίποτα άλλο», καταγράφεται να λέει σε βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Παρόλα αυτά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση. Όλα αυτά θα τα δείτε σε λίγο καιρό, σε λίγους μήνες στον ΑΝΤ1, ξεκινώντας από εδώ, από την Ουγκάντα. Keep on travelling», πρόσθεσε ο παρουσιαστής, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του χαρίζουν χιλιάδες likes σε λιγότερο από μία ώρα και να εκφράζουν την ανυπομονησία τους για τη νέα εκπομπή.

Δείτε το μήνυμα που έστειλε ο Σάκης Τανιμανίδης από την Ουγκάντα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάκης Τανιμανίδης: Γι’ αυτό είναι εξαφανισμένος απο τα social media», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.