ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιλένα, πεταμένα λεφτά…

Μία από τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό αποδεικνύεται ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος στοίχισε κι ένα καράβι λεφτά.
Βιλένα, πεταμένα λεφτά…

Έτσι είναι οι μεταγραφές. Άλλες θα βγουν, άλλες θα πέσουν έξω. Ο Τόνι Βιλένα, βέβαια, έριξε έξω και μάλιστα πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό. Τόσο σε μπόνους υπογραφής, όσο και σε ετήσιες απολαβές, ο Ολλανδός στοιχίζει ο κούκος αηδόνι.

Στο παιχνίδι με την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ, όλο το γήπεδο τον αποδοκίμαζε. Ο Ντιέγκο Αλόνσο του έδωσε το χέρι, σε μια προσπάθεια να τον στηρίξει. Η ουσία είναι πως τον έχει τραβήξει στον πάγκο, για να τον ηρεμήσει και να τον προστατέψει. Ο λόγος για τον Τόνι Βιλένα. Ο 29χρονος Ολλανδός μέσος είναι σκιά του εαυτού του αγωνιστικά και ένα τεράστιο οικονομικό βαρίδι οικονομικά.

Πίσω στο καλοκαίρι του 2023. Ο Παναθηναϊκός ήδη με εντολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει «φορτώσει» με δύο χρόνια συμβόλαιο (κανένα 500άρικο) το ταμείο τον 34χρονο (τότε) Ρουμπέν Πέρεθ που πλέον είναι στην off load list.

Συνάμα έχει βγει στο παζάρι για ένα upgrade στο 6,5άρι μια και ο Δημήτρης Κουρμπέλης στην πλέον ποδοσφαιρική του χρονιά στο «τριφύλλι» φάνταζε old fashioned. Με άλλα λόγια, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τότε ήταν φανερό πως θα αποχωρούσε.

Τόμας Βιλένα, ο «εκλεκτός» του club και ο Γιάννης Παπαδημητρίου έφυγε σφαίρα στην Βαρκελώνη για τις λεπτομέρειες. Την δουλειά του την έκανε, τον παίκτη τον έκλεισε, αλλά… Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε υπεραξία για έναν παίκτη που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε το 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως (συν μεγάλο μπόνους υπογραφής).

Αποτέλεσμα στο σήμερα, καλοκαίρι του 2024. Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει ένα ακόμη ανενεργό συμβόλαιο να κάθεται στον πάγκο χωρίς ρόλο!

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιλένα, πεταμένα λεφτά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…