ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Record: Παλεύει μέχρι τέλους η Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη!

Σε σταματάει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ελπίζει σύμφωνα με τη Record!
Record: Παλεύει μέχρι τέλους η Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη!

Χαμός γίνεται στην Πορτογαλία και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον Φώτη Ιωαννίδη, αφού δε φαίνεται να τα παρατάνε τα «Λιοντάρια» σύμφωνα με τη Record.

Συγκεκριμένα, η τελευταία πρόταση που είχαν καταθέσει άγγιζε τα 25 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν την έκανε αποδεκτή.

Έτσι μπήκαν και άλλοι… μνηστήρες στο παιχνίδι, αφού είδαμε ότι η Λέστερ έφτασε με 27 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με τις φήμες, η Σαουθάμπτον θα εκτοξεύσει ακόμα περισσότερα τα χρήματα.

Σύμφωνα όμως με την Πορτογαλική εφημερίδα, τίποτα δεν μπορεί να κάνει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να τα παρατήσει, αφού ο παίκτης είναι ο Νο1 στόχος της.

Record: Θέλει αποκλεισμό του Παναθηναϊκόύ η Σπόρτινγκ!

Τονίζει λοιπόν, ότι είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη και ελπίζει πως ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ θα διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα.

Παρά τα συνεχή «όχι» από το «τριφύλλι», η πορτογαλική ομάδα δεν πτοείται και επιδιώκει να εντάξει τον Έλληνα επιθετικό δίπλα στον Βίκτορ Γιόκερες.

Η Record τονίζει, ότι η Σπόρτινγκ σκοπεύει να κάνει την τελική της πρόταση προς τον Παναθηναϊκό μετά τη ρεβάνς με τον «Αίαντα», θεωρώντας ότι τότε θα έχει και τις περισσότερες ελπίδες.

Το σίγουρο είναι ότι όπως σας αποκάλυψε το Sportime, ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχουν συνάντηση, που θα κρίνει το μέλλον του παίκτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Record: Παλεύει μέχρι τέλους η Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.