ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι δεύτερες σκέψεις του Ιωαννίδη και ο Αλαφούζος που του πετάει το μπαλάκι!

Μπερδεμένος ο Ιωαννίδης, του πετάει το μπαλάκι ο Αλαφούζος για το ενδεχόμενο πώλησης.
Παναθηναϊκός: Οι δεύτερες σκέψεις του Ιωαννίδη και ο Αλαφούζος που του πετάει το μπαλάκι!

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πουλήσει τον Ιωαννίδη. Ο Έλληνας φορ όμως καλείται να αποφασίσει και άμεσα, αν θα μείνει στο «τριφύλλι» ή θα πάρει μεταγραφή.

Το έργο είναι γεγονός ότι το βλέπουν εδώ και αρκετό καιρό κάποια στελέχη του Παναθηναϊκού, αλλά κυρίως η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Του Φώτη Ιωαννίδη. Ότι στο τέλος, ο Αλαφούζος με τον τρόπο του θα του πετάξει το μπαλάκι και θα είναι εκείνος που θα κληθεί να αποφασίσει για το αν θέλει να πάρει μεταγραφή ή όχι.

Πρόσφατα το sportime είχε αναφερθεί στη συνάντηση που επίκειται ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζου και τον διεθνή επιθετικό, ώστε να τα βάλουν όλα κάτω και να αποφασίσουν. Ο Παναθηναϊκός είναι σαφές πως επικοινωνιακά περνάει προς τα έξω ότι δεν πουλάει τον ποδοσφαιριστή. Εμφανίζονται νούμερα από ομάδες που ακόμη και αν δεν έχουν μετουσιωθεί σε επίσημες προτάσεις, έχουν ακουστεί προφορικά. Η Record σε νέο της δημοσίευμα τονίζει ότι η Σπόρτινγκ σκοπεύει να κάνει την τελική της πρόταση προς τον Παναθηναϊκό μετά τη ρεβάνς με τον Άγιαξ, 

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκτός από το γεγονός πως θέλει να κάνει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό, έχει ανάγκη να γυρίσει και το κλίμα που υπάρχει από μερίδα του κόσμου εις βάρος του. Συνεπώς θα είναι πολύ δύσκολο στην πορεία, μέχρι τέλος Αυγούστου δηλαδή, να πει ότι ξαφνικά πουλάει τον Ιωαννίδη. Προφανώς και το πιο εύκολο σενάριο θα είναι να διαρρεύσει ότι ο ίδιος ζήτησε τελικά να φύγει.

Πάντως ο Ιωαννίδης είναι γενικά μπερδεμένος και είναι αλήθεια πως ενώ αρχικά δεν ήταν τόσο θερμός στην ιδέα να παίξει στο εξωτερικό, εδώ και λίγο καιρό κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις. Ειδικά στην προοπτική της Αγγλίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Οι δεύτερες σκέψεις του Ιωαννίδη και ο Αλαφούζος που του πετάει το μπαλάκι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!