ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλαφούζος τα «πήρε» και ζητάει εξηγήσεις!

Η ιστορία με τον Μπάλντοκ έφτασε και στον Αλαφούζο ο οποίος ψάχνει να βρει που και ποιος έχει κάνει το λάθος.
Ο Αλαφούζος τα «πήρε» και ζητάει εξηγήσεις!

«Φόρτωσε» ο Αλαφούζος και το ψάχνει για Μπάλντοκ. Ζήτησε εξηγήσεις ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η υπόθεση του Τζόρτζ Μπάλντοκ προς το παρόν μοιάζει με ένα κακό σπυρί για τον Παναθηναϊκό. Ελάχιστοι θέλουν να ανοίγουν κουβέντα για την περίπτωση του Βρετανού με ελληνικές ρίζες, που έχει γίνει πια και Έλληνας διεθνής, όμως αυτή είναι η πρώτη του απόπειρα να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το Sportime είχε αναδείξει πριν από ένα μήνα οτι κάτι δεν πάει καλά με τον Μπάλντοκ ο οποίος παίρνει 800 χιλιάρικα το χρόνο για να κάνει… θεραπείες στον Παναθηναϊκό. Δεν έπαιξε σε κανένα φιλικό, ούτε στα δύο ματς με την Μπότεφ. Ένα μισάωρο με τον Άγιαξ και πάλι τραυματίας και εκτός αποστολής για τη ρεβάνς.

Ο Μπάλντοκ αποκτήθηκε πριν από αρκετό καιρό και παρουσιάστηκε ως σημαντικό απόκτημα για τους «πράσινους» που έπαιρναν παίκτη από την Πρέμιερ Λιγκ. Παίκτη βέβαια που δεν ήταν βασικός στη Σέφιλντ και που είχε ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς την περασμένη σεζόν. Παρόλ΄ αυτά υπήρξε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, την οποία πάντως δεν δικαιώνει τουλάχιστον στο πρώτο του διάστημα στον Παναθηναϊκό.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ που είναι ξανά τραυματίας περνάει τις περισσότερες του ώρες κάνοντας θεραπεία και όχι μια κανονική προπόνηση. Έχει χάσει σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας, είναι πίσω από τους συμπαίκτες του και δεν είναι υπερβολή ότι τη στιγμή αυτή είναι τρίτος στην ιεραρχία του Αλόνσο, πίσω από Βαγιαννίδη και Κώτσιρα.

Το θέμα όπως ήταν αναμενόμενο έφθασε και… ψηλά, καθώς πρόσφατα, ακόμη και ο Γιάννης Αλαφούζος που δεν θέλει να παίρνει θέση σε αγωνιστικά ζητήματα κατά βάσει, ζήτησε κάποιες εξηγήσεις από τα στελέχη της ομάδας για την επιλογή του Μπάλντοκ και αναρωτιόταν μήπως έγινε κάποιο λάθος ακόμη και στις εξετάσεις. Μήπως δεν διαγνώστηκε δηλαδή κάποιο σοβαρό πρόβλημα που είχε.

Τώρα στον Παναθηναϊκό κάνουν απλώς τον.. Σταυρό τους για να μπορέσει ο παίκτης να σταθεί γερά στα πόδια του και να προσφέρει, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάμε για μία απολύτως αποτυχημένη μεταγραφή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αλαφούζος τα «πήρε» και ζητάει εξηγήσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!