ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Άρχισαν να αγχώνονται με Σαμάτα!

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να τους αδειάσει τη γωνιά ο Σαμάτα, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ενδιαφερόμενος ούτε για δανεισμό!
ΠΑΟΚ: Άρχισαν να αγχώνονται με Σαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ θέλει να απαλλαγεί απο το συμβόλαιο του Σαμάτα, αλλά ακόμα ούτε πρόταση για δανεισμό του, δεν έχει έρθει στον δικέφαλο.

Όταν δεν σε βλέπει ο προπονητής, αλλά παραμένεις στο ρόστερ και κάνεις και προπονήσεις με την ομάδα είναι πρόβλημα. Όταν αυτός ο ποδοσφαιριστής, για να γίνουμε συγκεκριμένοι, έχει και ένα μεγάλο συμβόλαιο, τότε το πρόβλημα είναι σίγουρα μεγαλύτερο.

Ναι στον Αλί Σαμάτα του ΠΑΟΚ αναφερόμαστε, ο οποίος και παρότι ο Λουτσέσκου επικοινωνιακά προσπάθησε να το σώσει, είναι προφανές ότι ο Τανζανός επιθετικός είναι επιθυμία όλων να… αδειάσει τη γωνιά μια ώρα αρχύτερα. Ειδικά δε από τη στιγμή που παίρνει 1εκ. ευρώ ετησίως με την περσινή του σεζόν να είνα τραγική. Το θέμα είναι πως προς το παρόν, δεν έχει φθάσει κάποια έστω υποτυπωδώς καλή πρόταση και πιάσαμε 15Αύγουστο.

Σίγουρα υπάρχει ακομα χρόνος και ειδικά τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών σχεδόν πάντα μια λύση βρίσκεται, όμως στην περίπτωση του Σαμάτα είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δυσκολεύονται να βρούνε τρόπο πως θα βρεθεί ομάδα να καταθέσει μία προσφορά με επταψήφιο νούμερο για να τον αποκτήσει. Όχι πως αυτές είναι απαραίτητα οι απαιτήσεις του δικέφαλου, όμως είναι αμφίβολο αν θα προκύψει σύλλογος να τον πάρει ακόμη και δανεικό καλύπτοντας το συμβόλαιο του.

Στην Ομόνοια για παράδειγμα δεν συζητούσαν καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Άρχισαν να αγχώνονται με Σαμάτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!