ENGINE POWER

Χωρίς αυτοκίνητα στο Λος Άντζελες το 2028 κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων!

Μια αναπάντεχη ανακοίνωση καθώς η Ολυμπιακή σημαία ετοιμάζεται να διασχίσει τον Ατλαντικό για να φτάσει στο Λος Άντζελες.
Χωρίς αυτοκίνητα στο Λος Άντζελες το 2028 κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων!

Μια μετάδοση με το αίσθημα του καθήκοντος που ολοκληρώθηκε καθώς αυτά τα παιχνίδια έχουν προκαλέσει λαϊκό ενθουσιασμό. Το πάρτι ήταν γραφτό να είναι όμορφο, ήταν φανταστικό! Φυσικά, η κίνηση μέσα και γύρω από το Παρίσι θα παραμείνει το κύριο μελανό σημείο αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων. Θέλοντας να τιμωρήσει τους κακούς οδηγούς αυτοκινήτων, το Δημαρχείο του Παρισιού εισήγαγε μια σειρά από επιτηδευμένα και ανόητα μέτρα, όπως οι επικίνδυνες Ολυμπιακές λωρίδες και οι ακατανόητοι περιορισμοί κυκλοφορίας ανά χρωματικές ζώνες . Εν ολίγοις, ούτε έγινε ούτε πρέπει να γίνει, αλλά τουλάχιστον η ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων δεν επηρεάστηκε χάρη στην αφοσίωση των χιλιάδων εθελοντών που καθοδήγησαν θεατές που μερικές φορές χάνονταν σε αυτό το γλουμπιμπούλγα της κινητικότητας.

Η αντιπροσωπεία του Λος Άντζελες 2028 που ήταν παρούσα στο Παρίσι αφιέρωσε χρόνο για να αναλύσει το παρισινό παζάρι και κατέληξε σε μια ειλικρινή και ριζοσπαστική λύση. Όχι αυτοκίνητα στην πόλη κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά μια προσφορά δημόσιας συγκοινωνίας σε κλίμακα που δεν είχε ξαναδεί.

Το Λος Άντζελες τολμά να πάει χωρίς αυτοκίνητο

xoris-aftokinita-sto-los-antzeles-to-2028-kata-ti-diarkia-ton-olympiakon-agonon

Οι δημόσιες συγκοινωνίες και τα μέσα ήπιας μετακίνησης θα είναι ο μόνος τρόπος πρόσβασης στις τοποθεσίες του Λος Άντζελες και για αυτό θα χρησιμοποιηθούν 3.000 λεωφορεία σε όλη τη χώρα για να επιτρέψουν στους θεατές να μετακινούνται. Όλες οι επιχειρήσεις της πόλης καλούνται επίσης ευγενικά, προτού αναγκαστούν, να επιτρέψουν στους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι κατά τη διάρκεια της περιόδου των 17 ημερών.

Γιατί αν το Παρίσι επωφελείται από ένα πολύ πυκνό δίκτυο μετρό και τραμ, το Λος Άντζελες έχει καλό δίκτυο λεωφορείων, αλλά μόνο δύο γραμμές μετρό και τέσσερις γραμμές τραμ. Συνολικά, τα μέσα μαζικής μεταφοράς που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά μεγάλων μητροπόλεων όπως το Παρίσι, το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να χαρεί σε έναν κόσμο όπου η ελευθερία κινήσεων είναι περιορισμένη. Όμως αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι απέδειξαν ότι είναι δυνατόν να καταβάλουμε προσπάθεια για λίγες μέρες για μια μοναδική ευκαιρία. Έτσι, εάν αυτή η εμπειρία στο Λος Άντζελες είναι καθοριστική, γιατί να μην εξετάσετε περιόδους χωρίς αυτοκίνητα. Όχι αυτές οι γελοίες μέρες χωρίς αυτοκίνητα που δεν κάνουν τίποτα για το περιβάλλον και κοστίζουν μια περιουσία για τη ρύθμιση και την παρακολούθηση, αλλά πραγματικό χώρο αναπνοής για λίγες μέρες.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς αυτοκίνητα στο Λος Άντζελες το 2028 κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!