ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρμίτα: Καζούρα με… σεντόνι-τραπεζομάντηλο σε ΠΑΟΚ από Ζάχο, Μπουγάτσα και Χατζηάνάκο!

Πώς σχολίασαν τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Champions League οι τρεις οπαδοί του Άρη στη Μαρμίτα.
Μαρμίτα: Καζούρα με… σεντόνι-τραπεζομάντηλο σε ΠΑΟΚ από Ζάχο, Μπουγάτσα και Χατζηάνάκο!

Καζούρα με… εμπριμέ σεντόνι σε ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό στο Champions League, έκαναν οι Ζάχος Ντρούλινγκ, Νίκος Μπουγάτσας και Βασίλης Χατζηνάνάκος στην εκπομπή της Μαρμίτα «ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ με ΖΑΧΑΡΗ»

Με το ξεκίνημα της εκπομπής ο Μπουγάτσας έκανε πως κρυώνει φέρνοντας ένα σεντόνι που μάλλον έμοιαζε περισσότερο σε εμπριμέ τραπεζομάντηλο.

Φυσικά άλλο που δεν ήθελαν και οι άλλοι δύο Αρειανοί της εκπομπής, Ζάχος Ντρούλινγκ και Βασίλης Χατζηνάκος που «κουκουλώθηκαν» επίσης συνεχίζονται τον χουλιαμά.

Βεβαίως υπήρξε απάντηση από κάποιους οπαδούς του δικεφάλου θυμίζοντας το πρωτάθλημα που πήραν μέσα στο Βικελίδης πέρσι την τελευταία αγωνιστική, καθώς επίσης και το χαμένο Κύπελλο που είχε ο Άρης στον Βόλο.

Δείτε στην αρχή της εκπομπής το πείραγμα στον ΠΑΟΚ από τους τρεις οπαδούς του Άρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρμίτα: Καζούρα με… σεντόνι-τραπεζομάντηλο σε ΠΑΟΚ από Ζάχο, Μπουγάτσα και Χατζηάνάκο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.