ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι οπαδοί του πήραν τις θέσεις τους στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» (vids+pics)

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παίρνουν τις θέσεις τους στις κερκίδες της Γιόχαν Κρόιφ Αρένα του Άμστερνταμ .
Παναθηναϊκός: Οι οπαδοί του πήραν τις θέσεις τους στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» (vids+pics)

Άγιαξ-Παναθηναϊκός στις 21:15 στο πλαίσιο της ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους οπαδούς του τριφυλλιού να γεμίζουν σιγά σιγά τον χώρο των κερκίδων στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» που προοριζόταν για εκείνους.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο η οποία ψάχνει την ανατροπή του 0-1 με το οποίο ηττήθηκε η ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, θα έχει στο πλευρό της περίπου 800 οπαδούς της.

Για την ακρίβεια πάντως εκτός από την οργανωμένη εκδρομή στο πέταλο θα υπάρχουν και αρκετοί ακόμη φίλαθλοι του τριφυλλιού και γενικότερα (Έλληνες) διάσπαρτα στην έδρα του «Αίαντα».

Άγιαξ-Παναθηναϊκός: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις κερκίδες στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα











Άγιαξ-Παναθηναϊκός

Άγιαξ-Παναθηναϊκός Άγιαξ-Παναθηναϊκός

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Οι οπαδοί του πήραν τις θέσεις τους στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» (vids+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.