ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει τον Πελίστρι μέχρι το τέλος

Είναι αποφασισμένος ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει μέχρι το τέλος Αυγούστου τον Φακούντο Πελίστρι, θεωρώντας πως είναι το κομμάτι που λείπει.
Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει τον Πελίστρι μέχρι το τέλος

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την απόκτηση του Φακούντι Πελίστρι. Θα τον διεκδικήσει και θα περιμένει αν χρειαστεί μέχρι το τέλος Αυγούστου, προκειμένου να τα καταφέρει.

Βλέποντας κανείς έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρόσφατο τελικό του Σούπερ Καπ στην Αγγλία, μπορεί εύκολα να υποθέσει ότι προφανώς και είναι πολύ δύσκολο σε λιγότερο από ένα μήνα, ο ίδιος παίκτης να παίζει στα μέρη μας.

Η περίπτωση του Φακούντο Πελίστρι είναι όντως περίπλοκη για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αυτή είναι στην οποία έχει εστιάσει ο Ντιέγκο Αλόνσο. Επιπρόσθετα, ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει πείσει σε μεγάλο βαθμό και τα υπόλοιπα στελέχη του «τριφυλλιού» πως αξίζει τον κόσμο. Ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένουν και μέχρι τα τέλη του Αυγούστου για να λάβουν τη θετική απάντηση του 22χρονου Ουρουγουανού.

Κέρδισε και κάποιους πόντους ο Ντιέγκο Αλόνσο με την παρουσία του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άγιαξ. Επομένως, θα τον ακούσουν για τον Πελίστρι. Υπάρχει κι ένας άλλος λόγος που θα τον κάνουν όμως. Αυτός είναι πως ο Πελίστρι είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τη Γιουνάιτεντ, η οποία κουβεντιάζει είτε για νέο δανεισμό, είτε κανονική μεταγραφή.

Τα νούμερα είναι ασφαλώς μεγάλα. Ο Παναθηναϊκός έχει τη διάθεση να προσφέρει και 7εκ. Ευρώ για τον Πελίστρι και αυτό το ποσό μπορεί να ικανοποιήσει την αγγλική ομάδα. Από εκεί και έπειτα ζητούμενο είναι να πειστεί και ο παίκτης και εκεί το μπαλάκι πέφτει στον Αλόνσο.

Διαφορετικά άλλωστε ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα είχε τύχη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Οι πράσινοι θα κάνουν υπομονή με την ευχή για τους ίδιους να μην προκύψουν περισσότεροι μνηστήρες που είτε θα πληρώσουν καλύτερα τη Γιουνάιτεντ, είτε θα πείσουν πιο εύκολα τον ποδοσφαιριστή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει τον Πελίστρι μέχρι το τέλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…