ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι είναι ο πατέρας του Γιαμάλ – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο (pic)

Η πρώτη εικόνα του πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ μέσα από το νοσοκομείο
Έτσι είναι ο πατέρας του Γιαμάλ – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο (pic)

Σοκ προκάλεσε σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη η είδηση της αιματηρής επίθεσης στον πατέρα του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ.

Έπειτα από έναν διαπληκτισμό, ο πατέρας του Ισπανού ποδοσφαιριστή δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

Μάλιστα, ήδη έκανε την εμφάνιση της η πρώτη φωτογραφία του πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται σε σταθερή πλέον κατάσταση.

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία: 

Ακόμη, ο Μουνίρ Νασραουί, έκανε και το πρώτο του σχόλιο μετά την περιπέτεια που είχε, λέγοντας: «Χάρη στον Θεό είμαι πολύ καλύτερα. Πρέπει να είμαι πιο ήρεμος για καλό όλων, δικό μου και της οικογένειάς μου. Πρέπει να σκεφτώ ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Είναι το πιο σημαντικό. Όλα λύνονται. Είδα τον εαυτό μου ανάμεσα σε ζωή και θάνατο. Φοβήθκα, όπως θα φοβόταν κάθε άνθρωπος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι είναι ο πατέρας του Γιαμάλ – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.