ΑΕΚ

Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Δεν προκύπτει προς το παρόν θέμα Αλμέιδα στην ΑΕΚ
Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την αρμένικη Νόα, γεγονός που γέννησε διάφορα σενάρια για το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της.

Δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως η Ένωση κατέγραψε μια τεράστια αποτυχία. Τη μεγαλύτερη των τελευταίων ετών που δεν συγκρίνεται ούτε με την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Η αδυναμία πρόκρισης απέναντι σε μια ομάδα χαμηλού επιπέδου και η μη συμμετοχή μίνιμουμ στο league stage του UEFA Europa Conference League, προκάλεσε διάφορες συζητήσεις και σχόλια.

Ακόμη και το όνομα του τεχνικού της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε στο στόχαστρο όμως σύμφωνα με πληροφορίες και τα έως τώρα δεδομένα, θέμα απομάκρυνσης του Αργεντίνου δεν υπάρχει.

Να σημειωθεί πως ο Αργεντινός προπονητής έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2028 και προς το παρόν δεν φαίνεται πως υπάρχει η σκέψη πρόωρης διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα Αλμέιδα στην ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).