MEDIA

Power of love: Τέλος με κλάματα αυτή η παίκτρια

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αποχώρησε παίκτρια του Power of love.
Power of love: Τέλος με κλάματα αυτή η παίκτρια

Με κλάματα αποχώρησε η Κωνσταντίνα από το Power of love με την Κατερίνα Καραβάτου να τρέχει να την προλάβει για να μιλήσουν.

Ένα αναπάντεχο συμβάν είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο του Power of love καθώς η Κωνσταντίνα σηκώθηκε κλαίγοντας, άνοιξε την πόρτα και έφυγε έξω με την παρουσιάστρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ να τρέχει από πίσω της.

Η κοπέλα εξήγησε στην παρουσιάστρια ότι νιώθει άσχημα ψυχολογικά καθώς νιώθει πως οι υπόλοιποι γύρω της είναι σαν να της λένε «ότι δε μετράει η γνώμη της». Η Κατερίνα Καραβάτου ανέλαβε δράση να της εξηγήσει την κατάσταση και να την καθησυχάσει λέγοντας της πως «θα παίρνεις τον χρόνο σου και θα το λύνουμε»

Δείτε επίσης:

Power of love: Την έστησαν στον τοίχο – Είσαι απαίσια

Σασμός: Κάηκε στο πρόσωπο από τον ήλιο πρωταγωνίστρια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power of love: Τέλος με κλάματα αυτή η παίκτρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα