ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Ο τραυματισμός του Ρέτσου που δεν άγχωσε τον Βάσκο και η κίνηση στα χαφ

Υπό άλλες συνθήκες θα υπήρχε πρόβλημα.
Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Ο τραυματισμός του Ρέτσου που δεν άγχωσε τον Βάσκο και η κίνηση στα χαφ

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στάθηκε άτυχος καθώς την ημέρα που υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό έως το 2028, μία κλωτσιά στην προπόνηση έθεσε εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στον πρώτο φετινό επίσημο αγώνα των ερυθρόλευκων με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Υπό άλλες συνθήκες και απόντος πλέον του Νταβίντ Κάρμο, ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ θα… πονοκεφάλιαζε για το κέντρο της άμυνάς του όμως ο Βάσκος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Έτσι, ο τραυματισμος του Ρέτσο άνοιξε την πόρτα για την βασική ενδεκάδα στον Τζουλιάν Μπιανκόν, ο οποίος μαζί με τον Ρέτσο έκαναν ίσως την καλύτερη… προετοιμασία από τους στόπερ των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα Ρέτσος και Μπιανκον παίζουν και δεξιά μπακ και αμυντικά χαφ αν χρειαστεί.

Γι αυτό ο Μεντιλίμπαρ δεν… αγχώθηκε.

Πάντως στην τελευταία προπόνηση στα αμυντικά χαφ ο Βάσκος δοκίμασε τον Ανδρέα Ντόι. Δίκαιος προπονητής ο Μεντιλίμπαρ, είδε την προσπάθεια του Ντόι και θέλει να τον επιβραβεύσει, βάζοντας μάλιστα να παίξει και στην θέση του, καθώς στόπερ τον είχε κάνει ο Μίτσελ.

Ο Μάρκο Στάμενιτς, που ήρθε δανεικός από τη Νοτιγχαμ Φόρεστ, έμεινε πίσω λόγω του τραυματισμού του πριν το πρώτο φιλικό των ερυθρόλευκων, οπότε ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται την περίπτωση του Ντόι. Ίσως βέβαια δούμε και την έκπληξη και αγωνιστεί ο Θεοφάνης Μπακούλας, ο οποίος είναι η αδυναμία του Βάσκου.

Σε κάθε περίπτωση ο Βάσκος θέλει να πάρει από νωρίς το ματς χωρίς… παρατράγουδα. Τα έχει πει στους παίκτες, τα έχει ξεκαθαρίσει.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ το είπε ξεκάθαρα στους παίκτες

Αυτές είναι οι αδυναμίες του Μεντιλίμπαρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Ο τραυματισμός του Ρέτσου που δεν άγχωσε τον Βάσκο και η κίνηση στα χαφ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.