ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρίο Άβε: Ενημέρωσαν του Πορτογάλους ότι έρχεται παικταράς από τον Ολυμπιακό για να τρίβουν τα μάτια τους οι σκάουτερ – Το μόνο που θέλει είναι χρόνο

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να προκαλέσει... αίσθηση και πιστεύουν ότι μπορεί να το κάνει σε ένα περιβάλλον σαν αυτό της Ρίο Άβε.
Ρίο Άβε: Ενημέρωσαν του Πορτογάλους ότι έρχεται παικταράς από τον Ολυμπιακό για να τρίβουν τα μάτια τους οι σκάουτερ – Το μόνο που θέλει είναι χρόνο

Στην Ρίο Άβε ενημερώθηκαν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως προκρίνεται η πορτογαλική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε ο Αντώνης Παπακανέλλος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, μετά όμως από τον τελικό του διηπειρωτικού απέναντι στη Φλαμένγκο στις 24 Αυγούστου.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στον Παπακανέλλο, όπως και στους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Κ19 που κέρδισε το Champions League των νέων.

Όμως πιστεύουν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων πως ο Παπακανέλλος χρειάζεται ένα περιβάλλον χωρίς το άγχος του πρωταθλητισμού, ώστε να πάρει παιχνίδια, να βρει ρυθμό και να επιστρέψει έτοιμος στον Ολυμπιακό.

Για το λόγο αυτό ο Ολυμπιακός θέλει να πάει ο παίκτης στη Ρίο Άβε, στην Πορτογαλία, ώστε και να πάρει παιχνίδια αλλά και να… τον δουν μάτια από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Ο Παπακανέλλος με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Champions Leugue των νέων προκάλεσε ενδιαφέρον, τώρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να προκαλέσει… αίσθηση και πιστεύουν ότι μπορεί να το κάνει σε ένα περιβάλλον σαν αυτό της Ρίο Άβε.

Να σημειωθεί πως στη Ρίο Άβε έχει πάει ως δανεικός και ο αδελφός του Μπάμπη Κωστούλα, Κωνσταντίνος ενώ στους Πορτογάλους έχει μεταγραφεί και ο Γιώργος Οκκάς, γιος του Γιαννάκη Οκκά, τον οποίο παρακολουθεί ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης:

Ο φουκαράς ο Νταβίντ Κάρμο έβλεπε από τον πάγκο τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Ναβάρο να… ζωγραφίζει

Εδώ θα δούμε το Βόλος ΝΠΣ – Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρίο Άβε: Ενημέρωσαν του Πορτογάλους ότι έρχεται παικταράς από τον Ολυμπιακό για να τρίβουν τα μάτια τους οι σκάουτερ – Το μόνο που θέλει είναι χρόνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.