SPORTIME BET

Interwetten: Super League, Σούπερ Bet Builder με απόδοση… 578!

Όλη η δράση στην πρεμιέρα της Super League παρέα με την Interwetten
Interwetten: Super League, Σούπερ Bet Builder με απόδοση… 578!

Σέντρα στο πρωτάθλημα της ελληνικής Super League, το οποίο προμηνύεται εξίσου συναρπαστικό και αμφίρροπο με το περυσινό, το οποίο κρίθηκε άλλωστε την τελευταία αγωνιστική και με πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ, χάρη στο φοβερό ντεμαράζ που έκανε στην τελική ευθεία των πλέι οφ.

Ο Δικέφαλος του Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει… ποδαρικό υποδεχόμενος τον Πανσερραϊκό (17/08, 20:00), με το μυαλό στον αποκλεισμό – σοκ (όπως ήρθε) από την Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και την διπλή μονομαχία με την Σάμροκ Ρόβερς για τα πλέι οφ του Europa League.

– Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Την ίδια ώρα (20:00), ο κάτοχος του Europa Conference League, Ολυμπιακός, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο, με στόχο να ξεκινήσει με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις του, αφού χάρη στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, εξασφάλισε απευθείας την είσοδό του στο μίνι πρωτάθλημα του Europa League.

H Interwetten.gr, πάντα παρούσα στα μεγάλα ραντεβού, προσφέρει εκατοντάδες ειδικές αγορές, Bet Builder, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Το… πάρτι, βεβαίως, συνεχίζεται και την Κυριακή (18/08), όπου Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ψάχνουν τρόπο να ξεσπάσουν για τον αποκλεισμό από Αγιαξ και Νόα αντίστοιχα, έστω και αν αυτοί ήρθαν με τελείως διαφορετικό τρόπο.

– Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+

Το Τριφύλλι, μετά το θρίλερ των 34 πέναλτι με τον Αίαντα, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (20:00) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, προτού αντιμετωπίσει την Λανς για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Η Ένωση, αντίθετα, έμεινε εκτός Ευρώπης για την φετινή σεζόν και ρίχνει πλέον όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου κάνει πρεμιέρα υποδεχόμενη τον φιλόδοξο ΟΦΗ στην ΑγιαΣοφιά (22:00).

Η Interwetten.gr παίζει μεγάλη… μπάλα με σούπερ απόδοση 578 (!), από τέσσερα Bet Builder που, σε ένα τετραήμερο όπου ξεκινούν επίσης Premier League, La Liga, Serie Α και Ligue 1, προκύπτει ως εξής:

-Στο Βόλος – Ολυμπιακός να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνολικά και να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο «καυτός» Κρίστοφερ Βέλντε.

– Στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός να σημειωθούν πάνω από 3.5 γκολ συνολικά, να εκτελεστούν πάνω από 7.5 κόρνερ συνολικά και να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Μπράντον Τόμας.

– Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα με δυνατές αποδόσεις! 21+

– Στο Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά και να βρει δίχτυα ο πολύ συνεπής Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ.

– Στο ΑΕΚ – ΟΦΗ, τέλος, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά και ένας εκ των σκόρερ να είναι ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς.

Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Interwetten: Super League, Σούπερ Bet Builder με απόδοση… 578!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.