ΠΑΟΚ

Τα ερωτηματικά και οι αποφάσεις του Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός
Τα ερωτηματικά και οι αποφάσεις του Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα με τα οποία καλείται να προσεγγίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη Super League 1 κόντρα στον Πανσερραϊκό στις 20:00 στην Τούμπα.

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια των προκριματικών αγώνων του UEFA Champions League, ο δικέφαλος του βορρά καλείται να σηκώσει και πάλι κεφάλι, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τους Σερραίους.

Η μάχη της υπεράσπισης του τίτλου από τους Θεσσαλονικείς ξεκινά και ο Ρουμάνος τεχνικός πρέπει να βρει λύση στις απουσίες αρκετών βασικών παικτών.

Τα ερωτηματικά και οι αποφάσεις του Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

Πιο συγκεκριμένα, ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών, Κοτάρσκι, Μπάμπα, Τάισον και Ότο, ενώ εκτός λόγω τιμωρίας είναι και ο Μιχαηλίδης.

Κάπως έτσι, ο Αντώνης Τσιφτσής αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ σε μια ευκαιρία αποδείξεων για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Στο δεξί άκρο της άμυνας, θέση διεκδικούν οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ζοάν Σάστρε, με τους Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Νάσμπεργκ να διεκδικούν δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας ενώ τη γραμμή θα συμπληρώσει αριστερά ο Ράφα Σοάρες.

Στα χαφ ο Στέφαν Σβαμπ αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα με έναν εκ των Οζντόεφ ή Καμαρά στο πλευρό του. Από εκεί και πέρα ο Τόμας Μουργκ αναμένεται να βρεθεί στη θέση του επιτελικού μέσου με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να δίνουν μάχη στο δεξί φτερό ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα αγωνιστεί στα αριστερά.

Τέλος, ανοιχτή είναι και η θέση του φορ, με τρεις (Μπράντον, Τισουντάλι, Τσάλοφ) να την διεκδικούν.

Θυμίζουμε πως οι παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό είναι οι: Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Σορετίρε, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα ερωτηματικά και οι αποφάσεις του Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.