MEDIA

Ελένη Φιλίνη: Αποκάλυψε τον μεγάλο της εθισμό!

Η Ελένη Φιλίνη έκανε μία αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε!
Ελένη Φιλίνη: Αποκάλυψε τον μεγάλο της εθισμό!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ελένη Φιλίνη στο περιοδικό «Λοιπόν», μιλώντας για την πολυτάραχη ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός, έκανε πολλές προσωπικές αποκαλύψεις που κανείς δεν περίμενε, για τον εθισμό που την ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια.

«Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και πλέον δεν καπνίζω. Κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο που είχα τεράστιο εθισμό για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν έχω κάνει καταχρήσεις και κραιπάλες στη ζωή μου. Στα μπουζούκια, που πήγαινα, έφευγα πάντα στο πρώτο πρόγραμμα.

Δεν είμαι του ξενυχτιού γενικά και επίσης δεν είμαι ένας άνθρωπος που είχα φθόνο και ζήλια, αυτά σε τρώνε. Κοίταζα πάντα να κάνω τη δουλίτσα μου και δεν ασχολούμουν με το τι κάνουν οι άλλοι. Έτσι ήταν η φύση μου πάντα», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τις στιγμές που αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της:

«Φυσικά και υπάρχει χρόνος ν’ αφιερώνω σε μένα. Υπήρξε βέβαια διάστημα το οποίο δούλευα αρκετά, είχα αρκετές παραστάσεις και τα βράδια στα μαγαζιά που τραγουδάω. Αυτό που μ’ αποφορτίζει είναι η θάλασσα. Θέλω να πηγαίνω να κολυμπάω και να διαβάζω βιβλία. Να ασχολούμαι με τα ζώα μου. Όταν μπορώ να ταξιδεύω, να πηγαίνω σε μέρη και να γνωρίζω τους ανθρώπους τους. Θέλω να πηγαίνω σινεμά να βλέπω όλες τις ταινίες που βγαίνουν επίσης».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελένη Φιλίνη: Αποκάλυψε τον μεγάλο της εθισμό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα