ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός: Ζόρια με το καλημέρα

Για τον Παναιτωλικό το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Λαμία είναι πολύ σημαντικό για ην ηρεμία εντός των τειχών.
Παναιτωλικός: Ζόρια με το καλημέρα

Η εικόνα που είχε ο Παναιτωλικός στα φιλικά ήταν άκρως απογοητευτική! Μόνο μία ομάδα νίκησε, τη Λαμία, και αυτό στις αρχές της προετοιμασίας.

Στα υπόλοιπα φιλικά ο βαθμός που πήρε ήταν πολύ χαμηλός. Εδώ με τον ΠΑΣ Γιάννινα της Super League 2, που πήγε στο Αγρίνιο με 11άδα εκτάκτου ανάγκης, και σε ολάκερο το ματς ο Παναιτωλικός έκανε μόλις 3-4 φάσεις.

Το καμπανάκι ήταν πολύ ηχηρό. Την άκουσαν αρκετά εντός των τειχών. Δεν περίμεναν τόσο προβληματική εικόνα.

Μοναδικό ελαφρυντικό ο κακός σχεδιασμός για ένα ακόμη καλοκαίρι. Οι Αγρινιώτες πάνε βασανιστικά αργά στις μεταγραφές και όχι επειδή ψωνίζουν από το πάνω ράφι. Στο ένα στοίχημα μετά το άλλο καταλήγουν. Παίκτες που με την πρώτη ματιά δεν σου γεμίζουν το μάτι είναι τα ψώνια των «καναρινιών».

Φυσικά κριτής είναι το γήπεδο, αλλά με τέτοια γκρίνια τα πρώτα επίσημα παιχνίδια θα είναι καθοριστικά. Μπορεί το «αφεντικό» (σ.σ.: Κωστούλας) να μην ακούει την εσωστρέφεια, αλλά είναι η πρώτη φορά που το impact του Γιάννη Πετράκη στα αποδυτήρια δεν έχει την ανάλογη πέραση.

Και όλα αυτά ενώ στην πρεμιέρα υπάρχει το πρώτο «πρέπει». Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τη Λαμία, δηλαδή το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Πιθανό στραβοπάτημα θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη μουρμούρα και θα βάλει έξτρα πίεση στον Κρητικό τεχνικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός: Ζόρια με το καλημέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.