ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζουλιάν Μπιανκόν: Έσκασε πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα και το σκέφτεται ο Ολυμπιακός

Αν προχωρήσει η υπόθεση θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες - Τι κοιτάζει ο Ολυμπιακός.
Τζουλιάν Μπιανκόν: Έσκασε πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα και το σκέφτεται ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε κρούση από ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος για τον Τζουλιάν Μπιανκόν και οι ερυθρόλευκοι το σκέφτονται, αρκεί να προχωρήσει η περίπτωση ενός στόπερ και ειδικά του Κάρμο.

Ο Ολυμπιακός θέλει το Νταβίντ Κάρμο πίσω. Τελεία και παύλα. Ο Κάρμο πλέον αντιλαμβάνεται πως στην Πόρτο τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως του τα έλεγαν οι άνθρωποι της όμαδας και έτσι και αυτός κάνει τις σκέψεις του.

Αν προχωρήσει η υπόθεση θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες, όμως η όποια μεταγραφή νέου στόπερ θα οδηγήσει τους ερυθρόλευκους στο να δουν και την περίπτωση της πρότασης για τον Μπιανκόν.

Χρήσιμος ο Μπιανκόν, όμως στον Ολυμπιακό θέλουν περισσότερο έναν… game changer παίκτη για το κέντρο της άμυνάς τους και ο Γάλλος τέτοιος δεν είναι.

Διαβάστε επίσης:

Ποντένσε στον πάγκο και θέλει να τον βάλει να παίξει – Δύσκολα τα πράγματα για Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Αυτή θα είναι η ενδεκάδα με τον Βολό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζουλιάν Μπιανκόν: Έσκασε πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα και το σκέφτεται ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.