ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το μπέρδεμα με τη σειρά των πέναλτι και ο μοιραίος Βιλένα!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν ήταν σίγουροι για τον κανονισμό και δεν άλλαξαν τη σειρά των εκτελέσεων στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον Άγιαξ.
Παναθηναϊκός: Το μπέρδεμα με τη σειρά των πέναλτι και ο μοιραίος Βιλένα!

Παναθηναϊκός: Στον πάγκο  έγινε κουβέντα, αλλά δεν ήταν σίγουροι αν μπορούσαν να αλλάξουν τη σειρά των παικτών που θα εκτελούσαν τα πέναλτι.

Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά ακόμη και αν πρόκειται για τη διαδικασία των πέναλτι. Ο πάγκος του Παναθηναϊκού ήταν πολύ ενεργός σε όλη τη διάρκεια του επαναληπτικού της προηγούμενης Πέμπτης με τον Άγιαξ και δεν ήταν μόνο ο Αλόνσο. Ο Παπαδημητρίου, ο Τζαβέλλας και άλλα στελέχη έκαναν… αισθητή την παρουσία τους.

Φάνηκε όμως πως στη διαδικασία των πέναλτι, υπήρξε ένα μπέρδεμα. Κάποιοι ήταν αδιάβαστοι και έτσι υπήρξαν συζητήσεις δευτερολέπτων που δεν ήταν όμως αρκετά για να παρθούν αποφάσεις, από τη στιγμή που δεν ήταν σίγουροι όλοι.

Βάσει κανονισμού της UEFA, από τη στιγμή που είχαν εκτελέσει όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι και ξεκινούσε ουσιαστικά η διαδικασία από την αρχή, οι προπονητές είχαν το δικαίωμα να αλλάξουν τη σειρά των εκτελεστών.

Στον Παναθηναϊκό φάνηκε πως δεν ήταν απολύτως σίγουροι για τον κανονισμό αυτό, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση μάλλον δύσκολα θα εκτελούσε ο Βιλένα, αφού ήταν κοινό μυστικό πως και η πρώτη εκτέλεση του ήταν κακή, ανεξάρτητα αν η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, και η ψυχολογία του γενικά δεν είναι τόσο καλή.

Στον Άγιαξ από την άλλη, ο προπονητής έδωσε εντολή να εκτελέσει ο Γκάι το τελευταίο όπως αποδείχθηκε πέναλτι και όχι ο Χέντερσον όπως είχε συμβεί στην αρχική σειρά εκτελέσεων. Ο δεξιός μπακ του Άγιαξ ήταν ψύχραιμος, ευστόχησε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τη Λανς στα play off του Conference League.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το μπέρδεμα με τη σειρά των πέναλτι και ο μοιραίος Βιλένα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!