ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου και το παράδειγμα που έδωσε στους παίκτες του

Ο προβληματισμός του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Οι σκέψεις του Λουτσέσκου και το παράδειγμα που έδωσε στους παίκτες του

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 του Πανσερραϊκού στην πρεμιέρα της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλάει για τη νίκη της ομάδας του και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν φανερά προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του, η οποία αν και πήρε τους τρεις βαθμούς δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα.

Στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τη Μάλμε στα προκριματικά του Champions League, σημειώνοντας πως ήταν «όνειρο για πολλούς παίκτες».

«Μην ξεχνάτε ότι προερχόμαστε από ένα παιχνίδι 120 λεπτών, που στο φινάλε της κανονικής διάρκειας κρατούσαμε τη νίκη και την πρόκριση και μετά την χάσαμε. Μια πρόκριση που ήταν όνειρο για πολλούς παίκτες μας.

Υπάρχει μια στρατηγική στην Ελλάδα που τα ρόστερ δεν είναι έτοιμα από την αρχή της σεζόν. Τώρα γίνονται διαπραγματεύσεις. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε και σε αυτά τα δεδομένα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε το… παράδειγμα που έφερε τους παίκτες του, θυμίζοντας τη σεζόν του αποκλεισμού από τη Μπενφίκα και το πόσο δύσκολη ήταν η έναρξη της χρονιάς τότε.

«Μίλησα στους παίκτες μου και τους θύμισα τη σεζόν που αποκλειστήκαμε από τη Μπενφίκα και δυσκολευτήκαμε πολύ στο ξεκίνημα του τότε πρωταθλήματος. Πρέπει να πιέζουμε τους εαυτούς μας.Τους είπα να μην τα παρατάνε, να μείνουν πνευματικά συγκεντρωμένοι», σημείωσε.

Τέλος, ήταν… αινιγματικός σχετικά με όλες τις σκέψεις που κάνει, αφού είπε πως «πολλά πράγματα έχω στο μυαλό μου, όχι μόνο για την αμυντική λειτουργία, από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι σκέψεις του Λουτσέσκου και το παράδειγμα που έδωσε στους παίκτες του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.