ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χρήστος Τζόλης: Η εξέλιξη που αλλάζει το μέλλον του

Πώς αλλάζουν τα πράγματα για τον Χρήστο Τζόλη.
Χρήστος Τζόλης: Η εξέλιξη που αλλάζει το μέλλον του

Μετά από μία τρομερή χρονιά με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Χρήστος Τζόλης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπριζ.

Σίγουρα υπήρχαν στο τραπέζι και άλλες προτάσεις. Ενδεχομένως σε κάποιους να έκανε εντύπωση ότι πήγε στο Βέλγιο. Δεν θα έπρεπε όμως.

Η Μπριζ τον παρακολουθούσε χρόνια και είναι αποφασισμένη να τον στηρίξει. Σημαντικό για τον Έλληνα εξτρέμ να είναι σε ένα περιβάλλον που τον πιστεύουν.

Το πλάνο εξ αρχής ήταν ένα. Να πάρει τη φανέλα σπίτι του, κάτι που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Γνώριζαν, άλλωστε, εντός του κλαμπ πως ο Αντόνιο Νούσα θα φύγει.

Που κολλάει ο λεγάμενος; Ετών 19, τρία χρόνια μικρότερος από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά ο Χρήστος Τζόλης εξ αρχής ήταν ο αντικαταστάτης του.

Πρόσφατα κλείδωσε το deal της πώλησης του Νορβηγού. Η Λειψία τον έκανε δικό της έναντι 28 εκατ. ευρώ και εκείνος στο ντεμπούτο του έβαλε γκολ στο ματς Κυπέλλου με την Έσεν. Ο μικρός σίγουρα θα λάμψει τα επόμενα χρόνια. Μόνο που η δική του αποχώρηση ανοίγει τον δρόμο και στο δικό μας παιδί.

Κάπως έτσι δένουν όλα. Ο έξτρα λόγος που έκαναν ον Τζόλη να πει ο «ναι» στην Μπριζ ήταν αυτός. Σε ένα κλαμπ που διαρκώς δίνει ευκαιρίες και αναδεικνύει παίκτες. Μία χρονιά «γεμάτη» ακολουθεί. Στόχος η εκτόξευση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρήστος Τζόλης: Η εξέλιξη που αλλάζει το μέλλον του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.