MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το πρόσωπο που στέκεται στο πλευρό του Κουράκου!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς»
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το πρόσωπο που στέκεται στο πλευρό του Κουράκου!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς έκλεισε με το τρομερό τρόπο την περασμένη σεζόν και το MEGA ετοιμάζει πολλά περισσότερα για το νέο κύκλο.

Συγκεκριμένα, στόχος είναι η κορυφή στην τηλεθέαση, κάτι που δε θα είναι εύκολο, ειδικά με τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει.

Από κει και πέρα, οι εξελίξεις αναμένονται να είναι πολλές και μη αναμενώμενες, με τους τηλεθεατές να καθηλώνονται μπροστά στους δέκτες τους.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ότι η Αριάδνη θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να κάνει μία αρκετά δύσκολη επέμβαση.

Φυσικά ο φόβος είναι μεγάλος για την ίδια, αφού η κατάστασή της δεν είναι και η καλύτερη, όμως είναι κάτι που πρέπει με κάθε τρόπο να κάνει.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική δίπλα σε Αριάνδη και Κουράκο!

Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος μαθαίνει για τον βαρύ τραυματισμό της αγαπημένης του γίνεται σκέτο ράκος και νιώθει ότι κάπως πρέπει να δράσει.

Ανησυχεί ιδιαίτερα για την εξέλιξη της υγείας της Αριάδνης και κάνει τα πάντα για να μάθει όσο πιο πολλά νέα μπορεί για τη γυναίκα που αγαπάει.

Έτσι η Βασιλική είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να το κάνει, αφού είναι και η μόνη που έχει γνώση για τη σχέση που έχει ο αστυνομικός με την αδερφή της.

Μάλιστα την ώρα του χειρουργείου, θα είναι στο πλευρό του και θα μεταφέρει κάθε εξέλιξη, προκειμένου να τον κρατάει όσο πιο ήρεμο γίνεται.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φιλίνη: Αποκάλυψε τον μεγάλο της εθισμό!

Η Μάγισσα φλεγόμενη Καρδιά: Γνωρίστε το cast της σειράς

Grand Hotel: Αυτό είναι το αμαρτωλό τρίγωνο της νέας σειράς του ANT1

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το πρόσωπο που στέκεται στο πλευρό του Κουράκου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα