ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Εδώ θα δούμε Παναθηναϊκός – Αστέρας και ΑΕΚ – ΟΦΗ!

Έτοιμοι για την πρεμιέρα τους στη φετινή Super League 1 Παναθηναϊκός και ΑΕΚ!
Εδώ θα δούμε Παναθηναϊκός – Αστέρας και ΑΕΚ – ΟΦΗ!

Πολύ δυνατά ματς έχουμε και σήμερα, που συνεχίζεται η πρώτη αγωνιστική της Super League 1, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα και η ΑΕΚ τον ΟΦΗ.

Στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια, o Παναθηναϊκός στις 20:00 θα υποδεχτεί στο άδειο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Aktor, για να μπει με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Το «τριφύλλι» μετά από 120 λεπτά στο Άμστερνταμ και ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι, θα έχει αρκετές αλλαγές προκειμένου να ξεκουραστούν οι παίκτες που τράβηξαν το μεγαλύτερο… κουπί.

Μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και κανένας ποδοσφαιριστής δε βρίσκεται στο 100%, ενώ ακολουθούν και οι… μάχες με τη Λανς, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρεθεί στο Conference League.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το Παναθηναϊκός – Αστέρας, μπορεί να το κάνει από το Cosmote Sport 2HD.

Λίγες ώρες αργότερα, η ΑΕΚ που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Νόα στο Conference League, έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή.

Η Ένωση θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ στην OPAP Arena, που θα είναι άδεια λόγω τιμωρίας από την περασμένη σεζόν.

Ο Ματίας Αλμέιδα ξέρει ότι ο ίδιος και οι παίκτες του πρέπει να αντιστρέψουν το πολύ βαρύ κλίμα που έφεραν οι κακές εμφανίσεις της ομάδας στην Ευρώπη.

Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για κάποιο στραβοπάτημα και πρέπει πλέον να δώσουν απαντήσει κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε το ματς ΑΕΚ – ΟΦΗ, μπορεί να το κάνετε μέσα από τη συχνότητα της Cosmote Sport 1HD.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εδώ θα δούμε Παναθηναϊκός – Αστέρας και ΑΕΚ – ΟΦΗ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.