ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον «έκαψε» κι αυτόν ο Λουτσέσκου…

Ακόμα ένα παίκτη «έκαψε» ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τα χαφ του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Πάμε για άλλα.
Τον «έκαψε» κι αυτόν ο Λουτσέσκου…

Αν δεν κάνει κλικ στον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο έπεσε στο τραπέζι, μπορούσε να βρεθεί λύση και να αποκτηθεί, αλλά ο Ρουμάνος κόουτς είπε «πάμε για άλλα..».

Έχει πολλά καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου και δεν χρειάζεται να τα λέμε κάθε φορά. Έχει όμως και κάποια κολλήματα όπως όλοι οι προπονητές άλλωστε. Κι αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις επιλογές του ή με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Όταν ο Λουτσέσκου ασχολείται περισσότερο με τα μεταγραφικά ζητήματα, η κατάσταση μπερδεύεται.

Φέτος ο Ρουμάνος έχει χαλάσει ουκ ολίγες μεταγραφές, απορρίπτοντας υποψήφιους που έμοιαζαν να έχουν τα χαρακτηριστικά που ήθελε στον ΠΑΟΚ. Βάσει των συμπερασμάτων του τμήματος σκάουτινγκ.

Έκοψε Μπακαγιόκο ο Λουτσέσκου λόγω Μεϊτέ;

Ο Μπακαγιόκο ήταν μία από τις τελευταίες περιπτώσεις που έπεσαν στο τραπέζι για τη θέση του αμυντικού μέσου. Ο Ιβοριανός μέσος με γαλλικό βεβαίως διαβατήριο και υψηλές παραστάσεις, έδειχνε θερμός στην ιδέα του ΠΑΟΚ, με τον σύλλογο να έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις τόσο με τη Λοριάν που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Λουτσέσκου πάντως πρόσφατα ζήτησε να σταματήσουν οι όποιες συζητήσεις και να αναζητηθεί άλλος παίκτης, καθώς διέκρινε ότι δεν έχει ακριβώς τα στοιχεία που θέλει και την προσωπικότητα που απαιτεί στο γήπεδο. Τώρα αν αυτή η απόφαση, σχετίζεται όπως λένε οι κακές γλώσσες με την επικοινωνία που εξακολουθεί να διατηρεί με τον Μεϊτέ που παραμένει… καψούρα του, μόνο ο ίδιος το ξέρει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τον «έκαψε» κι αυτόν ο Λουτσέσκου…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…