ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το τεράστιο ποσοστό μεταπώλησης που ζητά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το εμπόδιο για Πελίστρι

Το ποσό που αξιώνει η Γιουνάιτεντ ως ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του Πελίστρι αποτελεί εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός: Το τεράστιο ποσοστό μεταπώλησης που ζητά η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το εμπόδιο για Πελίστρι

Το όνομα του Φακούντο Πελίστρι «παίζει» για τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό και ανεξαρτήτως της διάψευσης από πλευράς της «πράσινης» ΠΑΕ για τα περί προχωρημένων επαφών με τον δεξιό εξτρέμ, υπάρχει ένας ακόμη βασικός λόγος που η μεταγραφή αυτή δεν μπορεί να προχωρήσει με αυτό το δεδομένο.

Σύμφωνα με  πληροφορίες οι «κόκκινοι διάβολοι» αξιώνουν έναν ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 40%-50%(!), κάτι οποίο είναι σχεδόν να δεχθεί, όχι μόνο ο Παναθηναϊκός αλλά οποιαδήποτε ομάδα.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα Athletic τα χρήματα που ζητάει η Γιουνάιτεντ για να πουλήσει τον Πελίστρι είναι κάπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό το ποσό ή έστω λίγο πιο κάτω ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε πρόβλημα να το καταβάλλει στην αγγλική ομάδα ώστε να κάνει τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή δικό του.

Το θέμα όμως είναι το τεράστιο ποσοστό μεταπώλησης που αναφέρουμε και πιο πάνω το οποίο αν δεν μειωθεί αισθητά δεν γίνεται να προχωρήσει η μεταγραφή.

Την ίδια ώρα πάντως ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του.

Οι όποιες εξελίξεις, προσεχώς…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το τεράστιο ποσοστό μεταπώλησης που ζητά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το εμπόδιο για Πελίστρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).