ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Το πήρε απόφαση ο Αλμέιδα – Φεύγει κόσμος

Ο Ματίας Αλμέιδα δείχνει την πόρτα της εξόδου της ΑΕΚ σε πολύ κόσμο.
ΑΕΚ: Το πήρε απόφαση ο Αλμέιδα – Φεύγει κόσμος

Μετά το φιάσκο με τη Νόα ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ξεκάθαρος. Το ρόστερ της ΑΕΚ πρέπει να μικρύνει, αφού η ομάδα του θα έχει ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα.

Το ξέκοψε ακόμη και για τη μεταγραφή αριστερού μπακ προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις. Ο λόγος είναι πως ο Χατζισαφί έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν πείθει, ενώ ο Πήλιος δεν καλύπτει στο 100% τα θέλω του κόουτς. Ας μην ξεχνάμε πως ο Αλμέιδα ήταν αυτός που τον εξαφάνισε χωρίς προφανή λόγο.

Το θέμα, όμως, είναι ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να προχωρήσει σε ξεσκαρτάρισμα. Ακόμη και εάν θεωρήσουμε πως αργά ή γρήγορα θα υπάρξει πρόοδος με τις αποχωρήσεις των Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη και Πισάρο, αυτό δεν αρκεί. Το πλάνο είναι να φύγουν και άλλοι.

Εκτός απροόπτου ο δανεισμός του Ραντόνια στη Λαμία θα τελειώσει, αλλά στην Ένωση κάνουν σκέψεις να «στείλουν» στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας τόσο τον Μαχαίρα όσο και τον Ζίνι. Με την προσθήκη ενός φορ ο Αφρικανός θα αποτελεί 3-4η επιλογή και ο υποβιβασμός του στην ομάδα Β’ δεν θα τον ωφελήσει κάπου.

Λύση πρέπει να βρουν οι «κιτρινόμαυροι» και με τον Τσιλούλη, ο οποίος δεν χωράει. Το πρόβλημα είναι πως εκείνος δεν θα ήθελε να γυρίσει στη Λαμία. Τον καλοβλέπει, πάντως, και ο Λεβαδειακός.

Κλείνοντας, έχουν γίνει κάποιες σκέψεις για τη μεταγραφή χαφ. Μόνο που για να πάρει παίκτη η ΑΕΚ εκεί, πρέπει να φύγει και κάποιος. Λέτε να έχουμε εκπλήξεις;

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Το πήρε απόφαση ο Αλμέιδα – Φεύγει κόσμος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.