ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάρλος Καρβαλιάλ: Πήρε στην αποστολή τον Όρτα για το παιχνίδι με την Μποαβίστα

Δείχνει να τον υπολογίζει κανονικά ο Καρβαλιάλ τον Όρτα.
Κάρλος Καρβαλιάλ: Πήρε στην αποστολή τον Όρτα για το παιχνίδι με την Μποαβίστα

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ξεκίνησε με… γκέλα την τρίτη του περίοδο στην Μπράγκα, καθώς στην πρώτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, η Μπράγκα έφερε 1-1 με την Εστρέλα στην έδρα της.

Στην δεύτερη αγωνιστική, η Μπράγκα κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 την Μποαβίστα, όμως η είδηση ήταν πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ πήρε κανονικά στην αποστολη της Μπράγκα τον Άντρε Όρτα.

Δείχνει να τον υπολογίζει κανονικά ο Καρβαλιάλ τον Όρτα, για τον οποίο έχει πολύ καλή γνώμη και επέμενε για να τον φέρει πέρσι στον Ολυμπιακό.

Δυσκολεύει φαίνεται η περίπτωση του Άντρε Όρτα για τον Ολυμπιακό και ενώ οι ερυθρόλευκοι δείχνουν πως χρειάζονται παίκτη στην θέση του.

Διαβάστε επίσης:

Κάρλος Καρβαλιάλ: Στον Ολυμπιακό ήταν με τα γουνάκια και στη Μπράγκα μανεκέν

Μασούρας, η (πρώτη) δικαίωση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάρλος Καρβαλιάλ: Πήρε στην αποστολή τον Όρτα για το παιχνίδι με την Μποαβίστα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.