ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναγιώτης Βαρούχας Σωστά όλα τα πέναλτι στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (vid)

Για καλή συνεργασία διαιτητή και VAR στο ματς που δόθηκαν τρία πέναλτι, ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός, έκανε λόγο ο Παναγιώτης Βαρούχας.
Παναγιώτης Βαρούχας  Σωστά όλα τα πέναλτι στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (vid)

Στις επάλξεις ο Παναγιώτης Βαρούχας για να κάνει τα σχόλιά του για τη διαιτησία στην πρεμιέρα της Super League. Εκτενής ήταν η αναφορά του για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός, όπου είδε όλα τα πέναλτι που δόθηκαν σωστά.

Ανανεωμένος και μαυρισμένος από τα διακοπές του ήταν ο Παναγιώτης Βαρούχας. Αν μη τι άλλο στην Αθλητική Κυριακή περιμέναμε το σχόλιό του για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός. Εκεί είχε μπόλικη συζήτηση η διαιτησία.

Στο σχόλιο του στην ιστορική εκπομπή της ΕΡΤ, λοιπόν, ο γνωστός τηλεκριτικός ανέφερε πως όλες οι αποφάσεις που πήραν Φωτιάς (διαιτητής) και Ευαγγέλου (VAR) ήταν σωστές, Με άλλα λόγια, και τα τρία πέναλτι που δόθηκαν, έπρεπε να δοθούν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για το ματς του ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιώτης Βαρούχας Σωστά όλα τα πέναλτι στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.