MEDIA

Ο Τιμωρός: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA, ο Τιμωρός
Ο Τιμωρός: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA

Ο Τιμωρός έρχεται για να καθηλώσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha με μία σύγχρονη περιπέτεια και μία ιστορία εκδίκησης που θα συγκλονίσει.

Το κανάλι του Alpha αλλάζει τελείως την ατζέντα του από τη νέα σεζόν με το τέλος του Σασμού αλλά και των υπόλοιπων σειρών. Στη σειρά αυτή, στην οποία ο Δημήτρης Λάλος θα είναι πρωταγωνιστής, το κανάλι ποντάρει πολλά για τη μάχη της τηλεθέασης της prime time.

Ο Τιμωρός: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA

Η νέα σειρά έρχεται να δώσει μια άλλη οπτική στη μυθοπλασία την ερχόμενη σεζόν εκεί όπου πρωταγωνιστεί ένας άνδρας που έχασε τα πάντα επιστρέφει με μόνο του σκοπό την εκδίκηση και θα φροντίσει να κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα επεισόδια θα είναι 90 στο σύνολο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό ο κεντρικός ήρωας, όπως θα δούμε, μερικά χρόνια μετά την απόδρασή του από τη φυλακή, σχεδιάζει τον τρόπο που θα εκδικηθεί εκείνους που του έκλεψαν τη ζωή του. Έτσι, με μια πλαστική επέμβαση μεταμορφώνεται σε ένα νέο πρόσωπο με νέο όνομα.

Θα αποδειχθεί πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Δημήτρης Λάλος..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τιμωρός: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα