ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η τελική προσφορά για Πελίστρι!

Ο Παναθηναϊκός δίνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9 εκ. ευρώ για Πελίστρι και 30% ποσοστό μεταπώλησης! Σημαντικός ο ρόλος του Αλόνσο για να γίνει η μεταγραφή.
Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η τελική προσφορά για Πελίστρι!

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φακούντο Πελίστρι!

Το ψηστήρι του Αλόνσο στον Ουρουγουανό winger. Όταν ο Παναθηναϊκός συνέχιζε τις διαψεύσεις και ουδείς πια ασχολούνταν με την περίπτωση του Φακούντο Πελίστρι, το Sportime επέμενε πως ο Ντιέγκο Αλόνσο εξακολουθεί να τον έχει σαν πρώτο στόχο και μάλιστα ο προπονητής του Παναθηναϊκού συνέχιζε να έχει επαφές με τον 22χρονο παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακόμη και πριν μερικές ημέρες σας αναφέραμε πως έστω και αν χρειαστεί να φθάσουμε στα τέλη Αυγούστου, ο Παναθηναϊκός θα κάνει υπομονή και θα επιμείνει για την απόκτηση του Ουρουγουανού εξτρέμ, αφού στο πρόσωπο του βλέπουν έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα και γιατί όχι να πουληθεί με πολλά χρήματα… αύριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Παναθηναϊκός έκανε μια τελική πρόταση που φθάνει στα 7εκ. ευρώ σε γκαραντί χρήματα προς τη Γιουνάιτεντ, συν 2εκ. ευρώ σε μπόνους, σε περίπτωση επίτευξης στόχων παίκτη και ομάδας, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης για την αγγλική ομάδα που θα είναι της τάξης του 30% και όχι του 50% όπως ζητούσε αρχικά.

Αυτή φαίνεται πως είναι και η καλύτερη προσφορά που έχει στα χέρια της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ σημαντικό ρόλο στην πιθανή επίτευξη της συμφωνίας παίζει και η στάση του παίκτη που φαίνεται ότι έχει αρχίσει να πείθεται από τον Αλόνσο ότι αξίζει να παίξει στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Δείτε τον Πελίστρι σε δράση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η τελική προσφορά για Πελίστρι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!