ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταβιντ Κάρμο: Τελείωσε ο Κάρμο από την Πόρτο και δεν το ξέρει – Πάει για τέταρτος στόπερ

Εφιάλτης εξελίσσεται για τον Κάρμο τη περίπτωση της Πόρτο και έχει και χειρότερα.
Νταβιντ Κάρμο: Τελείωσε ο Κάρμο από την Πόρτο και δεν το ξέρει – Πάει για τέταρτος στόπερ

Η Πόρτο δεν υπολογίζει το Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος δεν παίζει καν στα επίσημα παιχνίδια των «Δράκων» (σ.σ. μονο ένα 15λεπτο στο Σούπερ Καπ, στην παράταση έπαιξε) και σε λίγο θα βλέπει τους συμπαίκτες του στην Πόρτο από την εξέδρα.

Ο Κάρμο είναι αυτή τη στιγμή ο τρίτος στόπερ στην ιεαρχία των στόπερ της Πόρτο. Η Πόρτο όμως ψάχνει για έναν στόπερ «επιπέδου», όπως είπε ο προπονητής της ομάδας Βίτορ Μπρούνο και για άλλον ένα στόπερ.

Έτσι, υπάρχει ο κίνδυνος σε λίγες ημέρες ο Κάρμο να είναι τέταρτος, μπορεί και πέμπτος στόπερ της Πόρτο.

Έχει… τελειώσει το θέμα Κάρμο και βασικής ενδεκάδας στην Πόρτο, με τον παίκτη να αντιλαμβάνεται πως ο Ολυμπιακός και οι διέξοδος που του προσφέρει η ομάδα του Πειραιά είναι ότι πιο εγγυημένο έχει στα χέρια του.

Ένα χρόνο μπάλα στον Ολυμπιακό και μετά κάνει το όνειρό του πραγματικότητα στην Αγγλία, ειτε μέσω Νότιγχαμ Φόρεστ είτε μέσω άλλης ομάδας που θα τον αγοράσει με μεταγραφή. Εδώ με έξι μήνες στον Ολυμπιακό μάζεψε κάποιες προτάσεις.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μεντιλίμπερ στον Βέλντε για την κακή εμφάνιση του Βόλου

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι τρεις μεταγραφές που τρέχουν και άλλη μία που θα αργήσει και κάποιοι πρέπει να φύγουν – Όνομα έκπληξη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νταβιντ Κάρμο: Τελείωσε ο Κάρμο από την Πόρτο και δεν το ξέρει – Πάει για τέταρτος στόπερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.