VIRAL

Τάκης Τσουκαλάς: Το μπουρδέτο της Κέρκυρας που έγινε… μπουρδέ@ο πιπεράτο και τρελάθηκε ο Τάκης

Ιστορική στιγμή και πολυ γέλιο από τον Τάκη.
Τάκης Τσουκαλάς: Το μπουρδέτο της Κέρκυρας που έγινε… μπουρδέ@ο πιπεράτο και τρελάθηκε ο Τάκης

Ο Τάκης Τουκαλάς θυμήθηκε με έναν τηλεθεατή από τη βόρεια Κέρκυρα ότι είχε φάει ένα υπέροχο… φαγητό όταν είχε επισκεφτεί ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού το νησί των Φαιάκων.

Ή μπιάνκο μπακαλιάρο ή σοφρίτο έφαγες ή μπουδέτο, του είπε ο Κερκυραίος τηλεθεατής, με τον Τάκη να προσφέρει ιστορική στιγμή όταν νόμιζε ότι ο τηλεθεατής του είπε για… οίκο ανοχής.

Τι τρώτε; Μπουρδέ@ο ρώτησε ο Τάκης και ξέσπασε σε γέλια, με τον τηλεθεατή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν… κατάλαβε καλά το Τάκης και να τον διορθώνει.

Πάντως για την ιστορία ο Τάκης είχε φάει σοφρίτο, όπως τελικά θυμήθηκε.

Ιστορική στιγμή στο 28:13.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έξαλλος με τον Ορτέγκα ο Μεντιλίμπαρ – Μήπως ξεκινήσει βασικός με την Καλλιθέα ο Αποστολόπουλος;

Ολυμπιακός: Φεύγει κόσμος από τον Ολυμπιακό – Ο λόγος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάκης Τσουκαλάς: Το μπουρδέτο της Κέρκυρας που έγινε… μπουρδέ@ο πιπεράτο και τρελάθηκε ο Τάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.