ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τίναξε την μπάνκα στον αέρα – Αδιανόητα λεφτά!

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του.
Παναθηναϊκός: Τίναξε την μπάνκα στον αέρα – Αδιανόητα λεφτά!

Ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση και για τον δεύτερο εξτρέμ και τελικά δίνει τρελά λεφτά για τον Φακούντο Πελίστρι.

Τις τελευταίες μέρες οι «πράσινοι» είχαν πατήσει γκάζι για την περίπτωση του Ουρουγουανού. Η ΠΑΕ έβγαζε προς τα έξω πως δεν την απασχολεί ο συγκεκριμένος παίκτης, αλλά υπήρχαν πολλές αναφορές από το εξωτερικό πως κλείνει.

Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και όλα δείχνουν πως ο Πελίστρι μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός έδωσε ένα ποσό-ρεκόρ για τα δεδομένα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα ξεκίνησαν από τον λογαριασμό «MANUTD SOURCES» στο Χ. Σύμφωνα με αυτόν οι δύο ομάδες τα έχουν βρει και την Τρίτη (20/8) ο Πελίστρι θα είναι στην Αθήνα.

Ακόμη αναφέρει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πάρουν 10 εκ. λίρες, δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 12 εκ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει μπροστά τα 8,6 εκ. λίρες και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Εάν ισχύουν τα οικονομικά δεδομένα, το «τριφύλλι» θα έχει κάνει μία άνευ προηγουμένου οικονομική υπέρβαση. Και αυτό ενώ το πιθανότερο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης.

Μετά τη μεταγραφή του Τετέ οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να κάνουν δεύτερο καλοκαιρινό μπαμ και ακόμη οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει. Δεδομένα θα υπάρχει και συνέχεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τίναξε την μπάνκα στον αέρα – Αδιανόητα λεφτά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.