ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός ξεφεύγει οικονομικά για τους Κάρμο και Ποντένσε

Διατεθειμένος να ρίξει πολλά χρήματα για να τελειώσει τις μεταγραφές των Κάρμο και Ποντένσε ο Ολυμπιακούς. Εξ’ ου και η αισιοδοξία.
Ο Ολυμπιακός ξεφεύγει οικονομικά για τους Κάρμο και Ποντένσε

Ναι όντως, ο Ολυμπιακός πάει για Κάρμο και Ποντένσε. Ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσει σε νούμερα που δεν υπολόγιζε στο ξεκίνημα του καλοκαιριού. Τις θέλει αυτές τις μεταγραφές η ομάδα του Πειραιά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ακόμα και αν χρειαστούν 20 «χαρτιά» για να γίνουν.

Για τον Κάρμο υπήρχε εξαρχής επιθυμία του Ολυμπιακού για ανανέωση συνεργασίας, πριν καν τελειώσει η προηγούμενη. Ασφαλώς όχι στα νούμερα της ρήτρας. Ωστόσο, ο παίκτης ξεκαθάρισε πως θέλει να κυνηγήσει όσες πιθανότητες έχει να καθιερωθεί στην Πόρτο. Οι «ερυθρόλευκοι» σεβάστηκαν την επιθυμία του,μη μπορώντας να κάνουν και διαφορετικά.

Μπορεί να πήραν κεντρικό αμυντικό (τον Πιρόλα) αλλά δεν έβγαλαν ποτέ από το μυαλό τους τον Ανγκολέζο στόπερ. Ο Κάρμο ακόμα λέγεται πως πιστεύει πως μπορεί να βρει θέση στην Πόρτο. Τη στιγμή που οι «δράκοι» έχουν βγει στη γύρα για νέο στόπερ, ίσως και δύο! Είναι φανερό δε πως η πορτογαλική ομάδα υπολογίζει τα χρήματα που έχει να λάβει από τον Ολυμπιακό για τον Κάρμο, προκειμένου να προχωρήσει τις άλλες μεταγραφές του.

Ο Ολυμπιακός έχει δεδομένο τον Ποντένσε

Για τον Ποντένσε τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε πως θέλει να παίξει μόνο στον Ολυμπιακό, η Γουλβς δυσκολεύει το deal που ακόμη θεωρητικά είναι στον αέρα. Φαίνεται πάντως ότι οι αποφάσεις στο λιμάνι έχουν παρθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να τινάξει την μπάνκα για να τους έχει φέρει και τους δύο μέχρι τα τέλη του μήνα πίσω.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και μάλιστα ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεφύγει και λίγο από τις αρχικές οικονομικές του σκέψεις. Περί τα 12 «χαρτιά» θα χρειαστούν για τον Κάρμο, ίσως τελικά φτάσει στα 6-7 για Ποντένσε.

Με άλλα λόγια, θα φύγει χρήμα μπόλικα από τον Ολυμπιακό, παρότι θεωρούσε ότι θα φέρει στα μέτρα του και τα δύο ζητήματα. Όμως μπρος στα κάλλη τι είναι ο… οικονομικός πόνος. Άλλωστε ο Ολυμπιακός με τόσες υποχρεώσεις και φέτος χρειάζεται βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του και αναμφίβολα οι δύο αυτοί παίκτες του αλλάζουν επίπεδο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός ξεφεύγει οικονομικά για τους Κάρμο και Ποντένσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…