ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φορτούνης επηρεάζει τη μεταγραφή του Όρτα…

Αν ο Κώστας Φορτούνης επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τότε δεν αποκλείεται η μεταγραφή του Όρτα να «ναυαγήσει» οριστικά τελικά..
Ο Φορτούνης επηρεάζει τη μεταγραφή του Όρτα…

Αν ο Κώστας Φορτούνης επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ποιο θα είναι το ντόμινο των εξελίξεων; Ο Αντρέ Όρτα παραμένει στα ραντάρ του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μέσα στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Πειραιά». Μόνο ο «Φόρτου» μπορεί να τον… βγάλει.

Άλλες δύο φορές από αυτή εδώ τη γωνιά έχουμε αναφέρει πως τα πράγματα για τον Αντρέ Όρτα είναι συγκεκριμένα. Ο Ολυμπιακός θέλει την απόκτησή του, αλλά δεν «καίγεται» κιόλας. Αυτός που θέλει τον παίκτη είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αυτό δεν έχει αλλάξει.

Ας το επαναλάβουμε ακόμα μία φορά. Διότι, έχουμε δεξιά και αριστερά έχουμε ακούσει και διαβάσει διάφορα. Για το αν θέλει ο Μεντιλίμπαρ, αν τα γυρίζει η Μπράγκα και πολλά πολλά άλλα.

Σε ότι αφορά τα όσα έχουν συμβεί νωρίτερα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπράγκα, το πρόβλημα ήταν (και παραμένει) ο τρόπος καταβολής των χρημάτων. Ειδικά στην προκαταβολή, οι δύο ομάδες έχουν τεράστια απόσταση. Οι Πορτογάλοι θεωρώντας πως έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους αισθητά σε σχέση με τη ρήτρα και όσα ζητούσαν, δεν κάνουν πίσω. Ούτε ο Ολυμπιακός όμως. Και έχουν μείνει εκεί.

Ο Φορτούνης και ο Όρτα…

Το τελευταίο επεισόδιο με τον Όρτα και τον Ολυμπιακό είχε να κάνει με την επιστροφή Καρβαλιάλ στην Μπράγκα. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ούτε αυτό. Ο Πορτογάλος μέσος νιώθει πως έχει κλείσει ο κύκλος του εκεί και ιδανικά θα ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Άρα στα ίδια είμαστε και το κεφάλαιο Όρτα-Ολυμπιακός παραμένει ανοικτό. Αν βρεθεί άκρη μ τε το οικονομικό της Μπράγκα. Το μόνο που μπορεί να το κλείσει, πιθανώς κι αυτό όχι σίγουρα, είναι η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη. Κι ας μην τους βλέπει στην… ίδια θέση ο Μεντιλίμπαρ.

Ο Όρτα έπαιζε πάντα στα χαφ. Ο Φορτούνης πάντα ως ακραίος. Αλλά κακά τα ψέματα ουδείς από τους δύο προσέφερε πολλά στο μαρκάρισμα της μεσαίας γραμμής. Ο Όρτα λίγο παραπάνω, λίγο όμως. Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός έχει γεμίσει ακραίους μεσοεπιθετικούς –ειδικά αν έρθει και ο Ποντένσε (που θα έρθει).

Θα είναι δύσκολη η εξίσωση με Βέλντε, Ζέλσον, Μασούρα, Ποντένσε και Φορτούνη, Μαζεύονται πολλοί και ίσως σε κάποια ματς να παίζει ένας από όλους τους πίσω από τον φορ. Γι’ αυτό και του Όρτα ίσως πάει πιο πίσω. Ίσως…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Φορτούνης επηρεάζει τη μεταγραφή του Όρτα…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.