MEDIA

Γιάννης Τσορτέκης: Ποιον πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή θα υποδυθεί στο Παλλάς!

Ο Γιάννης Τσορτέκης σε έναν ρόλο ζωής!
Γιάννης Τσορτέκης: Ποιον πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή θα υποδυθεί στο Παλλάς!

Μία πραγματικά τρομερή τιμή θα έχει ο Γιάννης Τσορτέκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον Στράτο Διονυσίου στην παράσταση για τη ζωή του.

Τον Μάρτιο λοιπόν, στο θέατρο Παλλάς θα δούμε να παίρνει σάρκα και οστά η παράσταση αυτή, όπου θα παρουσιαστεί ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου και θα μάθουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Υoufly.com θα είναι αφιέρωμα, για έναν άνθρωπο που έγραψε με… χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Στράτος Διονυσίου: H ζωή του γίνεται παράσταση στο Παλλάς – Ποιος θα τον υποδυθεί

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι πληροφορίες, το όνομα της παράστασης θα είναι «Τα πήρες όλα κι έφυγες», από το ομώνυμο τραγούδι του φυσικά.

Ενώ ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του αείμνηστου τραγουδιστή, θα είναι ο πολυτάλαντος Γιάννης Τσορτέκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως επί σκηνής θα εμφανίζονται εναλλάξ, live,  τα παιδιά του Στράτου Διονυσίου, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής.

Στη σκηνοθεσία θα έχουμε τον Βασίλη Μαυρογεωργίου και στο σενάριο τον Κωστή Σαμαρά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννης Τσορτέκης: Ποιον πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή θα υποδυθεί στο Παλλάς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα