SPORTIME BET

Τρίτη με σούπερ μάχες με φόντο το Champions League σε ενισχυμένες αποδόσεις

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των πλέι-οφ του Champions League.
Τρίτη με σούπερ μάχες με φόντο το Champions League σε ενισχυμένες αποδόσεις

Αφού απέκλεισε το φαβορί Φενέρμπαχτσε, σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των προκριματικών, η Λιλ αντιμετωπίζει την Σλάβια Πράγας (22:00) στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του Champions League.

Οι Γάλλοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά στη σεζόν, όμως καλούνται να αντιμετωπίσουν τις σημαντικές απουσίες των Γκόμες, Μπενταλέμπ και Ουμτιτί. Στην άλλη μεριά, η Σλάβια έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στα δύο ματς με την Ουνιόν Σεν Σιλουάζ (δύο νίκες με 3-1, 1-0) και είναι έτοιμη για ακόμα μία υπέρβαση, που θα την οδηγήσει στην κεντρική σκηνή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Λιλ – Σλάβια Πράγας 1:1.73 Χ:3.65 2:4.60

Η Νορβηγία εκπροσωπήθηκε για τελευταία φορά στο Champions League πριν 17 χρόνια και η Μπόντο/Γκλιμτ θέλει να… σπάσει αυτό το σερί. Τελευταίο της εμπόδιο πριν την League Phase του Champions League είναι ο Ερυθρός Αστέρας, μία ομάδα με χαμηλότερο ποιοτικό επίπεδο αλλά σαφώς πιο βαριά φανέλα. Οι Νορβηγοί απέκλεισαν την RFS και τη Γιαγκελόνια με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς για να φτάσουν μέχρι εδώ, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας ξεκινά από τα πλέι-οφ την φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.

Μπόντο Γκλιμτ – Ερυθρός Αστέρας 1:1.65 Χ:3.90 2:4.75

Τέλος, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται την Καραμπάχ στην Κροατία (22:00). Oι Κροάτες, που διατηρούν σταθερά σε πρώτο πλάνο τους Πέτκοβιτς, Μπατούρινα, Μίσιτς, δεν είχαν άλλες υποχρεώσεις φέτος με προκριματικά, σε αντίθεση με την Καραμπάχ, που χρειάστηκε να αποκλείσει κατά σειρά την Λίνκολν (2-0, 5-0) και τη Λουντογκόρετς. Μάλιστα, η νίκη τους στο δεύτερο ματς κόντρα στους Βούλγαρους με 7-2 προκάλεσε αίσθηση και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Καραμπάχ 1:1.79 Χ:3.75 2:4.10

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα προκριματικά του Champions League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρίτη με σούπερ μάχες με φόντο το Champions League σε ενισχυμένες αποδόσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.