ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκος πρέσβης: Να ενωθούν χώρες και να γονατίσουν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Θέλει να γονατίσει τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ο Τούρκος πρέσβης.
Τούρκος πρέσβης: Να ενωθούν χώρες και να γονατίσουν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim του Ιράν, ο πρεσβευτής της Τουρκίας στο Ιράν είπε ότι η Άγκυρα δεν μπορεί να υπαγορεύσει πώς το Ιράν θα πρέπει να αντιδράσει εναντίον του Ισραήλ μετά τη δολοφονία του αρχηγού του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, ωστόσο, τόνισε όμως ότι «η πραγματική απάντηση βρίσκεται στο να ενωθούν οι περιφερειακές χώρες για να δώσουν μια συλλογική απάντηση που θα γονάτιζε το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες», σημειώνει το nordicmonitor.com.

Ο Τούρκος πρέσβης στο Ιράν…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκος πρέσβης: Να ενωθούν χώρες και να γονατίσουν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.