VIRAL

Καθαρισμός οικοπέδων: Η φωτιά… ήξερε που είχαμε δηλώσεις καθαρισμένων οικοπέδων και δεν τα έκαιγε

«Εκεί που δεν είχε γίνει δήλωση καθαρισμένων οικοπέδων έχουμε καταγραφές καμένων κατοικιών στις αυτοψίες».
Καθαρισμός οικοπέδων: Η φωτιά… ήξερε που είχαμε δηλώσεις καθαρισμένων οικοπέδων και δεν τα έκαιγε

Φωτιά σχεδόν με… νοημοσύνη μόνο δεν μας είπαν πως είχαμε στο Πάτημα, τον Βαρνάβα και τη Διώνη, με την φωτιά να σταματά στα όρια των οικοπέδων που είχαν καθαριστεί και να καίει τα οικόπεδα που δεν είχαν δηλωθεί ως καθαρισμένα.

«Εκεί που είχαμε δηλώσεις καθαρισμένων οικοπέδων σε πολλές περιπτώσεις οι φωτιά σταμάτησε στα όρια των οικοπέδων ενώ προχώρησε εκεί που δεν είχαμε δηλώσεις καθαρισμένων», ανέφερε η διαφάνεια για τη φωτιά σε Πάτημα και Βαρνάβα που παρουσίαστηκε στη συζήτηση υπό τον πρωθυπουργό, στην Πεντέλη, για τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς της ΒΑ Αττικής.

«Εκεί που δεν είχε γίνει δήλωση καθαρισμένων οικοπέδων έχουμε καταγραφές καμένων κατοικιών στις αυτοψίες», τονίζεται σε άλλη διαφάνεια για τις φωτιές σε Πάτημα και Διώνη.

Αυτοί δεν μας έλεγαν πως φταίει το φαινόμενο της καμινάδας και αυτό του πυρονέφους και των κηλιδώσεων; Τώρα φταίνε οι πολίτες που δεν δήλωσαν ότι καθάρισαν τα οικοπεδά τους και το… ήξερε η φωτιά;

Καθαρισμός οικοπέδων: Η φωτιά... ήξερε που είχαμε δηλώσεις καθαρισμένων οικοπέδων και δεν τα έκαιγε

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το να πηγαίνει ο πρωθυπουργός στα καμμένα και να γελάει οταν τον αποδοκιμάζουν ακόμα και αν είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόβλημα μεγάλο για την κοινωνία

Νέες ταυτότητες: Μπορεί μία γυναίκα να φορά μαντήλα αλλά όχι Σταυρό; Απίστευτα πράγματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθαρισμός οικοπέδων: Η φωτιά… ήξερε που είχαμε δηλώσεις καθαρισμένων οικοπέδων και δεν τα έκαιγε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.